AK Parti Tokat Merkez İlçe Başkanı

AK Parti Tokat Merkez İlçe Başkanı Bay: -Yerel seçim hazırlıklarına başladık


TOKAT (A.A) - AK Parti Tokat Merkez İlçe Başkanı Ahmet Bay, Yerel seçim hazırlıklarına başladık dedi.
     AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı tarafından Belediye Sosyal Tesislerinde düzenlenen istişare toplantısında konuşan Bay, 5 ay önce merkez ilçe kongresini tamamladıklarını ve yeni yönetimle görevlerine heyecanla devam ettiklerini ifade etti.
     Mahalle temsilcileriyle sandık kurulu oluşturmak ve eksikleri gidermek amacıyla bir araya geldiklerini belirten Bay, Başbakanımızın koymuş olduğu 2023 hedeflerine inşallah bu kadrolar götürecek. Bu noktada da bizlere büyük görevler düşüyor. Bizler, Tokat AK Parti Merkez İlçe Teşkilatı olarak milletvekillerimiz, il, mahalle, köy ve belde teşkilatlarımızla uyum içerisinde çalışıp önümüzdeki yerel seçimlerde en iyi neticeyi alarak gerek AK Partiyi gerekse Türkiyeyi muasır medeniyet seviyesine yükseltecek kadroları yeniden şekillendirmek için el birliğiyle çalışacağız diye konuştu.
     Birlik ve beraberliği geliştirip her zaman olduğu gibi diyalog içerisinde güzel çalışmalar yapmayı hedeflediklerini ifade eden Bay, Ak Partiyi Tokatta en iyi şekilde temsil etmek istediklerini söyledi.
     Toplantıya, AK Parti Merkez İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ve mahalle temsilcileri katıldı.
     (ZHR-AHM)
<< Önceki Haber AK Parti Tokat Merkez İlçe Başkanı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER