AK Parti Tokat İl Başkanı Eroğlu:

AK Parti Tokat İl Başkanı Eroğlu: -Rekabetin olduğu yerde başarı zaten gelir, önemli olan seviyeyi korumak


TOKAT (A.A) - AK Parti Tokat İl Başkanı Eyüp Eroğlu, Rekabetin olduğu yerde başarı zaten gelir, önemli olan seviyeyi korumak dedi.
     Eroğlu, beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ile MHP İl Başkanı Murat Polatı ziyaret etti. Ziyarette konuşan Polat, seçimlerin dostane bir şekilde atlatıldığını ifade etti.
     Yerel seçimlerde partilerinin menfaatleri için çalışacaklarını belirten Polat, Ortak menfaat Tokat için elbette bir araya geleceğiz. Sizlerinde bizlerinde niyeti Tokata hizmet etmek. Bu ortak payda bizi sık sık bir araya getiriyor. Tokat bir boşluk içerisinde. Bu boşluğu sizin ve yönetiminizdeki arkadaşlarınızla dolduracağınıza inanıyorum. Sizden daha fazla çalışma ve gayret sarf etmenizi bekliyorum. Tokatımızın menfaati için MHP olarak bizde elimizden gelen desteği vereceğimizi ifade etmek istiyorum dedi.
     Polata görevinde başarılar dileyen Eroğlu, Derdimiz Tokata hizmet etmek. Bununla beraber böyle bir araya gelebilme, bu hoşgörüyü güzelliği oluşturmakta bizle beraber Tokat anlamında güzel gelişmedir. Tokatta güzel hizmetler yapılabileceğinin ilk adımları olduğunu düşünüyorum. 2 seçim geçirdik kardeş bir şekilde, herhangi bir olay meydana gelmedi. Bundan sonraki süreçlerde de sizin gibi bizim gibi duyarlı insanlarla bu kervan yürüyecektir diye konuştu.
     (ZHR-EKT-EMN)
<< Önceki Haber AK Parti Tokat İl Başkanı Eroğlu: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER