AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanı Ata:

AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanı Ata: Tepebaşı Belediyesi mevcut yönetiminin 2013 yılı hedefleri, halkımızın beklentilerini karşılamaktan uzaktır


ESKİŞEHİR (A.A) - AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanı Vahap Ata, Tepebaşı Belediyesi 2013 yılı hedeflerinin halkın beklentilerini karşılamaktan uzak olduğunu öne sürdü.
     Ata, düzenlediği basın toplantısında, Tepebaşı Belediyesinde toplam 1412 kişinin çalıştığını, bu kişilerin içinde belediye meclis üyesinin olup olmadığının kamuoyuyla paylaşılması gerektiğini bildirdi.
     Tepebaşı bölgesinde birçok yerde asfaltlanmamış yolların olduğunu iddia eden Ata, şöyle konuştu:
     Geçen yılın hedefleriyle bu yılın hedefleri hemen hemen aynı. Ancak 2012 hedefinde bu işler için ayrılan ödenek 12 milyon 849 bin 642 lirayken, 2013 yılında hedeflenen alanlar daha da azalmasına rağmen 18 milyon 168 bin 366 liradır. İki yıl arasındaki yaklaşık 6 milyon liralık artışın da neden kaynaklandığı merak konusudur. Yine 2013 yılına girerken çöp alımı yapılamayan daha kaç mahalle vardır- 4 yıllık belediye yönetimi tarafından yapılmış herhangi bir pazar yeri var mıdır-. Her yıl, hedeflenen kapalı pazaryeri projelerinin birtakım nedenlerle bugüne kadar gerçekleştirilmemiş olması üzüntü vericidir. 2013 yılını hedefleyen bir belediyede hala imar palanlaması yapılmayan bölgelerin olması, halen asfaltı yapılmamış mahallelerin bulunması, mevcut belediye yönetiminin çalışmalarının yeterli olmadığını göstermektedir.
     Belediyeye ait 1 milyon 325 bin 33 metrekare tarlanın yeteri kadar değerlendirilemediğini savunan Ata, şöyle devam etti:
     Ülkemizdeki pek çok ilden daha fazla nüfusa sahip yaklaşık 300 bin kişinin yaşadığı ilçemizde, Tepebaşı Belediyesi mevcut yönetiminin 2013 yılı hedefleri, halkımızın haklı beklentilerini karşılamaktan uzaktır. Tepebaşı halkı, 2013 yılı için hazırlanan bu performans programından daha yüksek kalitede hizmet üreten, ölçülebilir, örnek ve iddialı hedefleri hak etmektedir. Performans programını yeterli ve inandırıcı bulmadığımızı kamuoyunun bilgisine sunarız.
    
     Muhabir: Sinan Balcıkoca
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanı Ata: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER