AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanı Ata,

AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanı Ata, Sivrihisarlılarla buluştu


ESKİŞEHİR (A.A) - AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanı Vahap Ata ve yönetim kurulu üyeleri, Sivrihisar Eğitim Kültür ve Dayanışma Vakfı (SEV) ve Sivrihisar Sosyal Kültür ve Dayanışma Derneğini ziyaret etti.
     Ata, ziyaretinde, sadece seçim öncesi değil, her zaman halkın içinde olduklarını, sivil toplum kuruluşlarının toplumun önemli aktörlerinden biri olduğu kaydetti.
     AK Partinin sivil toplum kuruluşlarına önem verdiğini ifade eden Ata, şöyle konuştu:
     Sivrihisar ve Sivrihisarlılar, Eskişehirin temel taşıdır. Özellikle ticari alandaki faaliyetleri, şehir ekonomisine katkı sağlıyor. Sivrihisar, tarihi, kültürel ve doğa güzellikleri ile en gözde ilçelerimizden biri. 2013 Türk Dünyası Kültür Başkenti Projesi kapsamında bu değerlerin ön plana çıkarılarak ilçemizin tüm dünyaya ve özellikle Türk dünyasına tanıtılması gerekiyor. Sivrihisarlılar Vakfı ve Derneğinin Türk Dünyası Kültür Başkenti ile ilgili projeler üreteceklerine inanıyorum.
     SEV Başkanı Naci Şakar ve Dernek Başkanı Burhanettin Sarıkaya da AK Partinin sivili toplum kuruluşlarına verdiği önemi memnuniyetle takip ettiklerini ve ziyaretin de bunun somut göstergesi olduğunu dile getirdi.
    
     Yayıncı: Deniz Açık
<< Önceki Haber AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanı Ata, Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER