AK Parti Tekirdağ Milletvekili Yemişçi:

AK Parti Tekirdağ Milletvekili Yemişçi: -Çorlu Havaalanını, sadece Çorlu halkı değil, bütün Trakya bölgesi kullanmalı


TEKİRDAĞ (A.A) - AK Parti Tekirdağ Milletvekili Özlem Yemişçi, Çorlu Havaalanını, sadece Çorlu halkı değil, bütün Trakya bölgesi kullanmalı dedi.
     Yemişçi, Çorlu Havaalanındaki incelemelerinin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, ilçeye gerekli yatırım ve imkanların sağlanması açısından Ankarada fazlasıyla mücadele ettiklerini ifade etti.
     Çorlu Havaalanından daha önce sabah ve akşam olmak üzere Ankara seferler yapıldığını anlatan Yemişçi, şunları kaydetti:
     Alandaki çalışmalar dolayısıyla sefer sayısı sadece gündüz bir defaya düşürüldü. Çorlu Havaalanını, sadece Çorlu halkı değil, bütün Trakya bölgesi kullanmalı. Birçok yere sefer düzenlenmesi için girişimlerimiz olacak. Çorlu Havaalanında yapılan çalışmaların maliyeti toplam 30 milyon lirayı bulacak.
     Çorlu Devlet Hastanesinin yeni binasının açılışının biraz geciktiğini söyleyen Yemişçi, Hastanemiz hazırlanmaya ve taşınmaya devam ediyor. Tam olarak bitirilip hazırlanacak ve hizmete sunulacak. Bu yeni hastanemiz, bölgenin gururu olacak. Buradaki toplam maliyet de 54 milyon lira civarında. Hastanemiz, kasım ayında bakanımızın da katılımıyla açılacak ve hizmete girecek diye konuştu.
     Havuz Mahallesindeki inşaat halinde bulunan Kültür Merkezinde de incelemelerde bulunan Yemişçi, Kültür Merkezinin ilçe için çok önemli olduğunu belirterek, şunları kaydetti:
     Ancak uzun yıllardır birtakım aksamalardan dolayı bitirilip hizmete sokulamayan bu merkezi de en kısa zamanda tamamlayarak halkımızın hizmetine açmak istiyoruz. Burada, çocuk bilim merkezi, halk kütüphanesi, çok amaçlı salon, balo salonu, konferans salonu gibi alanlar olacak.
    
     Muhabir: Coşkun Bozyel/Muhterem Erkul
     Yayıncı: Nurhan Çorlu
<< Önceki Haber AK Parti Tekirdağ Milletvekili Yemişçi: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER