AK Parti Tekirdağ Milletvekili Akbulut:

AK Parti Tekirdağ Milletvekili Akbulut: -Sanayinin kalbinin attığı Tekirdağ, çağdaş limanları, kara ve demir yolu ağı ile Marmaranın lojistik üssü olmuştur


TEKİRDAĞ (A.A) - AK Parti Tekirdağ Milletvekili ve Akdeniz Parlamenter Asamblesi Türk Grubu Başkanı Ziyaeddin Akbulut, Sanayinin kalbinin attığı Tekirdağ, çağdaş limanları, kara ve demir yolu ağı ile Marmaranın lojistik üssü olmuştur dedi.
     AK Parti Tekirdağ İl Başkanlığınca Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odasında (TSO) düzenlenen basın toplantısında konuşan Akbulut, partilerinin siyaset sahnesinde yer almasının üzerinden 11, milletin tercihiyle tek başına iktidara gelmesinin üzerinden ise 9,5 yıl geçtiğini söyledi.
     Akbulut, AK Partinin Türkiyeyi geliştirme, kalkındırma, güçlendirme ve ülkede refahı tesis etme davasına sahip olduğunu belirterek, Ülkemizde büyüme artarken, işsizlik de düşmeye devam ediyor. Türkiyenin elde ettiği başarıların gerisinde ülke içinde yaptığımız reformlar kadar, bölgesel ve küresel düzeyde ortaya koyduğumuz aktif ve çok boyutlu politikaların da büyük katkısı var diye konuştu.
     AK Partinin iktidarda olduğu 9,5 yıllık sürede yapılan çalışmalardan bahseden Akbulut, şöyle devam etti:
     Tekirdağ, son 9,5 yılda yapılan kamu ve özel sektör yatırımları ile Marmaranın parlayan yıldızı olmuştur. Organize sanayi bölgeleri, Avrupa Serbest Sanayi Bölgesi ve 1000i aşkın sanayi kuruluşu ile sanayinin kalbinin attığı Tekirdağ, çağdaş limanları, kara ve demir yolu ağı ile Marmaranın lojistik üssü olmuştur.
     AK Parti Tekirdağ Milletvekili Özlem Yemişçi de seçimlerden sonra çalışmalarının yoğun bir şekilde devam ettiğini söyledi.
     IMFye olan borcun 23 milyar dolardan 2 milyar dolara düştüğünü aktaran Yemişçi, siyasi istikrarın ekonomik istikrar getirdiğini ifade etti.
    
     Muhabir: Yavuz Karaduman
     Yayıncı: Nurhan Çorlu
<< Önceki Haber AK Parti Tekirdağ Milletvekili Akbulut: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER