AK Parti Tarsus İlçe Teşkilatı iftar

AK Parti Tarsus İlçe Teşkilatı iftar yemeği verdi


MERSİN (A.A) - AK Parti Tarsus İlçe Teşkilatı, Tarsus-Ankara yolu üzerinde bulunan 48 köyün muhtar ve azalarına iftar yemeği verdi.
     AK Parti İlçe Başkanı Hakkı Menizin yaptığı yazılı açıklamaya göre, iftar yemeğine köy muhtarları ve azalarının yanı sıra, AK Parti ilçe yöneticileri, İl Genel Meclisi üyeleri İbrahim Gül, Mehmet Yıldız, Belediye Meclis üyeleri, partinin köy temsilcileri, delegeler ve sandık komisyonu üyelerinden oluşan 500 kişi katıldı.
     Tarsusa bağlı Güzelolukta düzenlenen iftar yemeğinde konuşan AK Parti Mersin Milletvekili Ahmet Tevfik Uzun, Ramazan ayının bereket ve rahmet ayı olduğunu belirterek, Mevlananın, Hacıbektaş-ı Velinin, Pir Sultan Abdalın, Yunus Emrenin yüzyıllarca insanlığa fersah fersah dağıttığı hoş görü ve sevgi temeli ile milletimize hizmet etmeye yemin etmiş Başbakan Recep Tayyip Erdoğanın partisinde siyaset yapma onuruna erişmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.
     Bizim siyasetimizin temelinde insanın rengine, ırkına, dinine, mezhebine, siyasi görüşüne bakılmaksızın hizmet etme felsefesi yatmaktadır diyen Uzun, şunları kaydetti:
     Sizler bize bu sevgi ve hoşgörü ile yaklaşarak yetki verdiniz. Bizler de sizlerle her fırsatta bir araya gelerek eksiklerimizi ve eksiklerinizi kardeşlik hukuku içerisinde konuşacak ve milletimizin sorunlarına çare olmaya çalışacağız. Hoşgörü ve sevgi ile bezenmiş bu ulvi davada bizleri yalnız bırakmadığınız için size teşekkür ediyoruz. Bu Ramazan ayında hizmetimize ihtiyaç duyan tek bir kişi olsa bile, yaşam koşullarının iyileştirilmesinde katkı sağlayacağımız her kese ve her kesime ulaşıncaya kadar durmak yok, yola devam edeceğiz.
     İftar yemeğinde birlik beraberlik mesajı veren İlçe başkanı Hakkı Meniz ise, kimsenin oyuna talip olmadıklarını, milletin gönlündeki sevgisine talip olduklarını vurguladı.
     Oy avcılığı yapmak için çalışma yapmadıklarını, AK Partinin merkezinde insana hizmet felsefesi yattığını dile getiren Meniz, şunları ifade etti:
     Bizler insanlarımızın sevgisine, muhabbetine talibiz. Bu iftar sofrasında bizleri bir araya getiren Cenab-ı Rabbime hamdolsun ki bu gün Ramazan ayının ruhuna uygun olarak dayanışma içerisinde hep beraberiz. Dayanışma içerisinde ortak payda olarak insanlara hizmet yolunda bir olduğumuzun, diri olduğumuzun, iri olduğumuzun göstergesidir. Bizlerin yanında bu aşkla, bu şevkle duyduğunuz müddetçe AK Partinin tüm ehil kadroları millete hizmet yolunda gece gündüz, yılmadan, usanmadan milletimize hizmet için her an cevval vaziyette olacaktır.
    
     Muhabir: Selahattin Özbozkurt/Nurdan Mısırlıoğlu Toros
     Yayıncı: Ali Güreli
<< Önceki Haber AK Parti Tarsus İlçe Teşkilatı iftar Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER