AK Parti Siyaset Akademisi sona erdi

AK Parti Siyaset Akademisi sona erdi


SAKARYA (A.A) - AK Parti Sakarya İl Başkanlığınca düzenlenen "Siyaset Akademisi", Sakarya Ada Bilim Okullarında yapılan sınavla sona erdi.
     Sınavda AK Parti Genel Merkezince görevlendirilen 2 gözetmenin dışında 16 gözetmen görev aldı.
     Siyaset Akademisi Sakarya Koordinatörü ve İl Ar-Ge Başkanı Şengül Öztürk, yaptığı açıklamada, sonuçların 20 gün içinde belli olacağını söyledi.
     Türkiye birincisinin Sakaryadan çıkmasını istediklerini belirten Öztürk, şöyle konuştu:
     "Programımızı, vatandaşlarımızın ve teşkilat mensuplarımızın yoğun ilgisi ile tamamladık, sınavını da gerçekleştirdik. Eğitim boyunca 7 hafta 14 ders yaptık. Sınava girebilmek için yüzde 60 devamlılık mecburiyeti esas alındığında, sınava girmeye hak kazanan 322 katılımcımız oldu. Bu sayının 276sı sınava katıldı. Katılımcılarımız, 16 salonda, 50 soru cevapladılar.
     Katılımcılarımız TC kimlik numaralarını girerek sonuçlara site üzerinden ulaşabilecekler. İl birincimiz, daha önce de belirttiğimiz üzere birincilik plaketini, Ankara genel merkezimizde düzenlenecek bir tören ile Başbakanımızın elinden alacak.
     İl bazında dereceye giren katılımcılarımız genel merkezde tekrar sınava alınacak. Bu sınavdan sonra Türkiye genelinde ilk üçe girenler belirlenerek, Genel Başkanımız ve Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan ile programlara katılma hakkı elde edecekler."
    
     Muhabir: Enes Duran
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber AK Parti Siyaset Akademisi sona erdi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER