AK Parti Sivas Teşkilatının mahalle toplantıları

AK Parti Sivas Teşkilatının mahalle toplantıları


SİVAS (A.A) - AK Parti Sivas İl Teşkilatının mahalle toplantıları devam ediyor.
     AK Parti İl Başkanlığından yapılan açıklamada, mahalle toplantıları kapsamında İstiklal ve Şeyhşamil mahallelerinde toplantı yapıldı. AK Parti Sivas Milletvekili Bilgin, toplantılarda yaptığı konuşmada, AK Partiyi diğer partilerden ayıran en önemli özelliğinin halkın içinden çıkmış olması olduğunu belirterek, yaptığı politikalarında milletin isteği ve arzusu doğrultusunda yapıldığını ifade etti.
     Bilgin, Ne yaptıysak bu milletin yarınlarını güzelleştirmek, yarınlarını aydınlatmak, mutlu, huzurlu bir şekilde yaşamaları için gece gündüz çalışıyoruz ifadelerini kullandı.
     AK Parti Sivas İl Başkanı Burhanettin Kuru ise partilerinin sadece seçimden seçime halkın karşısına çıkan bir parti olmadığını belirterek, AK Parti iktidarı her gün milletin huzurunda. Biz bu millete her gün hesap veriyoruz yaptığımız icraatlarla. Biz sadece Türkiyenin partisi değiliz, biz artık dünyanın partisiyiz. Dünyanın her bir yanındaki Müslümanın, mazlumun partisiz. AK Parti aziz milletin gururu, ümmetin umudu şeklinde konuştu.
     Türkiyeyi değiştirdiklerini ifade eden Kuru, şunları kaydetti:
     Dünyayı da değiştirmeye, dönüştürmeye başladık. Artık Türkiye eski Türkiye değil. Yollarda, okullarda, barajlarla, hastanelerle çok şey yaptık. Dünya krizde ama biz en az etkilenen ülkelerden olduk. IMF eskiden borç verirken, Türkiyenin siyasetini de belirlerdi. Borç verirken Türkiyenin içeride uygulayacağı politikaları da belirlerdi, ama AK Parti sayesinde IMF Türkiyeden ayrıldı, IMFye olan 23 milyar dolarlık borcumuzu bitirdik ve 5 milyar dolarda borç verdik. Artık IMF politikalarını biz belirleyeceğiz. Borç veren, borç alanın efendisidir.
     Toplantılara, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Murat Toraman, Merkez İlçe Başkanı İsmail Çapraz, parti yöneticileri ile Aydoğan, Esentepe, Yunus Emre, Fatih, Yeni Mahalle, Yenidoğan, Şeyhşamil, Kılavuz, ve Huzur mahalleleri teşkilatlarıyla çok sayıda vatandaş katıldı.
    
     Muhabir: Seyit Ahmet Eksik
     Yayıncı: Emine Konuk
<< Önceki Haber AK Parti Sivas Teşkilatının mahalle toplantıları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER