AK Parti Sivas İl Kadın Kolları

AK Parti Sivas İl Kadın Kolları Başkanı Öztürk, Türkiyenin gelişmesinde, çağdaşlaşmasında kadınların aktif olarak siyasette yer almasının büyük önemi vardır


SİVAS (A.A) - AK Parti Sivas İl Kadın Kolları Başkanı Şadiye Öztürk, Türkiyenin gelişmesinde, çağdaşlaşmasında kadınların siyasette yer almasının büyük önemi olduğunu belirtti.
     Öztürk, yaptığı yazılı açıklamada, partilerinin kadınlara verdiği değeri herkesin bildiğini ifade etti. Türkiyenin gelişmesinde, çağdaşlaşmasında kadınların aktif olarak siyasette yer almasının büyük önemi olduğunu belirten Öztürk, AK Parti Kadın Kollarının 2,5 milyon üyeyle dünyanın en büyük kadın örgütü olduğunu vurguladı.
     Öztürk, şunları kaydetti:
     Genel Başkanımız ve Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan her zaman kadın kollarının çalışmasını ve başarısını takdir ediyor. 30 Eylül 2012 tarihinde yapılan 4. Olağan Büyük Kongrede divan başkanı olarak kongreyi yönetmek için Mehmet Ali Şahinin yanı sıra katip üye olarak 7 kişilik divanda Sivas ve Şanlıurfa kadın kolları il başkanının görev alması bu önemi göstermektedir. Sivas Kadın Kolları İl Başkanı olarak ben hem teşkilatım adına hem kadın kolları adına Sivası temsil ettim. Kadın kolları teşkilatımın 5 yıllık emeği ve başarısıydı.
     Şadiye Öztürk, teşkilatına teşekkür etti.
    
     Muhabir: Merve Topuz
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber AK Parti Sivas İl Kadın Kolları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER