AK Parti Siirt İl Başkanı İlbaş:

AK Parti Siirt İl Başkanı İlbaş: Vatandaşın ayağına hizmet götürülüyor


SİİRT (A.A) - AK Parti Siirt İl Başkanı Ali İlbaş, ihtiyaç duyulan hizmetlerin vatandaşın ayağına kadar götürüldüğünü belirtti.
     İlbaş, yaptığı açıklamada, il genelinde yatırımlara ve özellikle ulaşım sektöründeki yatırımlara büyük önem verdiklerini belirterek, Siirt-Pervari yolunun yapımı için bir bölümünün 16 Temmuzda ihaleye çıkarılacağını söyledi.
     Siirtlilerin en büyük hayalinin Pervari-Çatak-Van yolunun ulaşıma açılması olduğunu belirten İlbaş, insana hizmetinin hakka hizmet olarak gören bir anlayışın sahibi olduklarını kaydetti.
     Sağlıktan eğitime, ulaşımdan istihdam sağlamaya kadar her alanda büyük hizmetler gerçekleştirdiklerini anlatan İlbaş, özellikle ulaşıma önem verdiklerini aktardı.
     Siirt-Pervari-Çatak-Van yolu için ihale yapılacağını ifade eden İlbaş, şöyle dedi:
     Vatandaşın ayağına hizmet götürülüyor. Yolu mutlaka yapmayı ve Siirtimizi Pervari Çatak üzerinden Vana bağlamak istiyoruz. Böylelikle Siirtimizi çıkmaz sokak olmaktan kurtaracağız. Bu yolun 10 kilometrelik bir bölümü 16 Temmuzda ihaleye çıkarılacak. Bu yol önümüzdeki yıllarda da bölüm bölüm ihale edilecek. Bu yolu 2015 yılına kadar tamamlamayı hedefliyoruz. Siirtli hemşehrilerimizin hayalini gerçekleştirmek bizim hükümetimizi kısmet olacaktır.
    
     Muhabir: Ayhan Mergen / Nurten Aslan
     Yayıncı: Behçet Güngör
<< Önceki Haber AK Parti Siirt İl Başkanı İlbaş: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER