AK Parti Seyhan İlçe Başkanı Pamuk:

AK Parti Seyhan İlçe Başkanı Pamuk: Ülkemiz, bölgesinde hatırı sayılır bir güç haline geldi


ADANA (A.A) - AK Parti Seyhan İlçe Başkanı Kasım Pamuk, Ülkemiz, bölgesinde hatırı sayılır bir güç haline geldi dedi.
     Pamuk, Seyhan Kültür Merkezinde gerçekleşen İlçe Danışma Meclisi toplantısında, teşkilat çalışmaları hakkında bilgi verdi.
     Teşkilat çalışmaları için gerekli altyapının ve alanın olduğunu bildiren Pamuk, Gece gündüz demeden çalışan, Sayın Başbakanımızın gözü arkada kalmasın. Biz her an seçime hazırız ve halkımızın yanındayız. Başbakanımız, icraatlarıyla bize çalışma azmi aşılıyor ve çalışma alanları açıyor. Halkımız Sayın Başbakanımızı bağrına basmış ve gönülden sevmiştir. Halkımıza sadece Başbakanımızın selamını iletmek bile, çok ciddi bir memnuniyetle karşılanıyor ifadeleri kullandı. Pamuk, şunları kaydetti:
     Ülkemiz, bölgesinde hatırı sayılır bir güç haline geldi. Türkiyenin her alanda kazandığı güçten rahatsız olan, ülkemizin büyümesini ve güçlenmesini istemeyen iç ve dış mihraklar hızımızı kesmeye çalışıyorlar. Biz azmimizle, millet ve devlet olarak birlik içinde tüm oyunları boşa çıkaracağız.
     Seyhan İlçe Teşkilatının çalışmalarını kıskanan muhalefet partilerinin milletvekilleri ve teşkilat yöneticilerinin yerel seçimlerde aday olmak için birbirine düştüklerini öne süren Pamuk, İçlerindeki çekişmeden dolayı teşkilatları kayyuma devrediliyor. Halkın gündemine bakıp, halkın sorunlarına tercüman olması gereken muhalefet, kendi sorunlarının çözümü için halkı imdada çağırıyor ifadelerine yer verdi.
    
     Yayıncı: Ali Güreli
<< Önceki Haber AK Parti Seyhan İlçe Başkanı Pamuk: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER