AK Parti Seyhan Danışma Meclisi toplantısı

AK Parti Seyhan Danışma Meclisi toplantısı yapıldı


ADANA (A.A) - AK Parti Seyhan İlçe 52. Danışma Meclisi Toplantısı yapıldı.
     Danışma meclisi toplantısına Sağlık Bakan Yardımcısı Agah Kafkas, AK Parti Adana Milletvekili Necdet Ünüvar, ilçe yöneticileri ve çok sayıda partili katıldı.
     AK Parti Adana Milletvekili Necdet Ünüvar, birlik ve beraberlik mesajı vererek şunları kaydetti:
     AK Parti her zaman yarın seçim varmış gibi hazırdır. Başbakanımızın yükseltmiş olduğu bu çıtayı bizler aşağıya indirmemeliyiz. Çalışmalıyız, millet için çektiğimiz her sıkıntı hanemize kar olarak yazılacaktır. Birbirimize güvenmeli ve inanmalıyız. Hepimiz bir ve beraberiz.
     Seyhan İlçe Başkanı Kasım Pamuk ise partinin selameti, teşkilatın yararı ve kamuoyunun huzurunu dikkate alarak çalıştıklarını belirtti.
     Pamuk, Mensubu olmaktan şeref duyduğumuz, Türkiye tarihinin en büyük değişim ve dönüşüm hareketinin Seyhanda ki temsilcileri olarak, yüklendiğimiz sorumluluğun bilinciyle çalışıyoruz. Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğanın halkımızın hizmetine sunduğu imkan ve projeleri sokakta, çarşıda, pazarda tüm vatandaşlarımızla paylaşıyoruz. Bizim için seçim bugün veya yarın olmuş fark etmiyor. Ziyaret ve etkinliklerimizde halkımızın teveccühü her geçen gün artmakta ve partimiz çığ gibi büyüme devam etmektedir ifadeleri kullandı.
     Pamuk, göreve geldiği Ocak ayından itibaren yaptıkları çalışmaları da anlattı.
    
     Muhabir: Ali Güreli
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber AK Parti Seyhan Danışma Meclisi toplantısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER