AK Parti Samsun Milletvekili Yeni:

AK Parti Samsun Milletvekili Yeni: -Kamu ve özel yatırımlar Samsunda hızla arttı


SAMSUN (A.A) - AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Yeni, kamu ve özel yatırımların Samsunda hızla arttığını belirtti.
     Yeni, yaptığı açıklamada, Samsunun 17 ilçesinin tamamında yatırımların bir bir tamamlandığını ifade etti.
     Siyasetin irtifa kaybettiği, siyasetçiye güvenin kalmadığı bir noktada iktidara geldik diyen Yeni, şöyle devam etti:
     Yürütmenin inisiyatif kullanamadığı, iradelerinin ipotek altına alındığı o dönemden bugüne siyasete ve siyasetçiye güven yeniden arttı. Her ne kadar bu, siyasi partilerin tamamı için geçerli olmasa da AK Parti siyasete güven getirdi. Bu güven beraberinde istikrarı sağladı. İstikrar sayesinde 73 milyonun yüzü güldü. Kamu ve özel yatırımlar, gelecekte ne olur kaygısı gütmeden proje geliştirdi. Samsunda bu projelerin yüzlerce örneği var.
     Akıl ve vicdan sahibi hiç kimsenin kamu yatırımları azaldı iddiasında bulunamayacağını ifade eden Yeni, şunları kaydetti:
     17 ilçenin tamamına sahip çıkıyoruz. Hastaneler, yollar, okullar, TOKİ, organize sanayi bölgeleri, turizm alanları, restore çalışmaları, spor salonları, yüksekokul ve fakülteler, KÖYDES-BELDES, adliye sarayları, baraj ve sulama çalışmaları, belediyelerimiz aracılığıyla yaptığımız yatırımlar. Tüm bunları yok sayıp, kamu yatırımları azaldı diyen kişinin ben aklından ve vicdanından şüphe ederim. Çamur atma ve inkar siyaseti bu milletten prim toplamıyor bunu herkes bilmeli. Bu tür siyasetçiler şecaat arz edeyim derken sirkatini ortaya koyuyorlar. Bir taraftan yatırım azaldı derken diğer taraftan özel yatırımları, oralarda ne kadar insan istihdam edildiğini örnek gösteriyorlar. Siyaset istikrar sağlamadıkça, müteşebbislerin önünü açmadıkça kamu ya da özel yatırım olmaz. Muhalefetten de olsa bir milletvekilinin bunu bilmiyor gibi davranması sirkatini ortaya koymaktan başka bir şey değildir.
    
     Yayıncı: Dilek Sezen
<< Önceki Haber AK Parti Samsun Milletvekili Yeni: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER