AK Parti Samsun Milletvekili Yeniden 24

AK Parti Samsun Milletvekili Yeniden 24 Kasım Öğretmenler Günü mesajı


SAMSUN (A.A) - AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Yeni, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle mesaj yayımladı.
     Yeni, mesajında, bugün Türkiyenin uluslararası platformda parmakla gösterilen bir ülke olma yolunda çok önemli başarılara imza attığını ifade etti.
     Sadece ekonomik anlamda değil sağlıktan adalete, enerjiden sanayiye ve özellikle de demokratikleşmede umut verici gelişmeler yaşanıyor diyen Yeni, şöyle devam etti:
     Tarihe altın harflerle kazınacak bu gelişmelerde şüphesiz en büyük pay öğretmenlerimize aittir. Çünkü gelişme ve yenilenme, zihniyet değişikliği, zamanı doğru okuma ve güçlü bir irade ortaya koyma gibi etkenlere bağlıdır. Herkesçe de malumdur ki eğitim öğretim yani öğretmen olmadan bunlardan söz etmek mümkün değildir. Dünyanın en şerefli mesleğini icra eden öğretmenlerimiz kişiliklerimizi şekillendirmekte, geleceğimize yön vermektedir. Dün var olan her şey gibi gelecekte var olacak her şey de öğretmenin eseridir. O bazen bir mimar olur şehrin çehresini değiştirir, bazen bir doktor olur hayat kurtarır. Öğretmen ortaya koyduğu eserlerle, öğrencileriyle yaşar. Ulu önder Mustafa Kemal önderliğinde Türk askeri bu aziz milleti özgürlüğüne kavuşturmuştur. Bu mücadeleden daha büyüğü fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür nesiller yetiştirmektir. İrfan ordusu olmadan bir milletin ilerlemesi, gelişip güçlenmesi, geleceği inşa etmesi asla ve asla mümkün değildir. Bu sebeple bizim için evlatlarımız, ülkemiz ve geleceğimiz ne kadar değerli ise öğretmenlerimiz de o kadar değerlidir. 24 Kasım Öğretmenler Günü vesilesiyle ebediyete intikal eden öğretmenlerimizi minnet ve şükranla anıyor, tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutuluyorum.
    
     Yayıncı: Dilek Sezen
<< Önceki Haber AK Parti Samsun Milletvekili Yeniden 24 Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER