AK Parti Samsun Milletvekili Kılıç:

AK Parti Samsun Milletvekili Kılıç: -Gönüllerimiz bir yandan bayram coşkusuyla dolarken, diğer yandan bayrama buruk gönüllerle giren şehit ailelerimizin hüzün ve acılarını da aynı şekilde yüreklerimizde taşıyoruz


SAMSUN (A.A) - AK Parti Samsun Milletvekili Akif Çağatay Kılıç, Gönüllerimiz bir yandan bayram coşkusuyla dolarken, diğer yandan bayrama buruk gönüllerle giren şehit ailelerimizin hüzün ve acılarını da aynı şekilde yüreklerimizde taşıyoruz dedi.
     Kılıç, Kurban Bayramı nedeniyle mesaj yayımladı.
     Her türlü dayanışma ve yüce duygunun tezahür ettiği sevgi, barış, dostluk ve kardeşlik duygularının yoğunlaştığı, dargınların barıştığı, kucaklaşmanın yaşandığı bir Kurban Bayramına daha erişmenin mutluluğunun yaşandığı ifade eden Kılıç, şunları kaydetti:
     Barış ve dayanışmanın arttığı, akrabalık bağlarının güçlendiği bayramlar toplumsal coşku günleridir. Çok köklü ve büyük gelenekleri olan olan bir kültürün ve medeniyetin evlatlarıyız.Geleneklerimizi ve kültürel özelliklerimizi sürdürmek, milli değerlerimizin ve vasıflarımızın da korunmasını sağlayacaktır. Gönüllerimiz bir yandan bayram coşkusuyla dolarken, diğer yandan bayrama buruk gönüllerle giren şehit ailelerimizin hüzün ve acılarını da aynı şekilde yüreklerimizde taşıyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle milletimizin ve İslam aleminin mübarek Kurban Bayramını kutluyor,tüm vatandaşlarımızın mutlu bir bayram geçirmelerini temenni ediyorum.
    
     Yayıncı: Dilek Sezen
<< Önceki Haber AK Parti Samsun Milletvekili Kılıç: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER