AK Parti Sakarya İl Başkanı Uncuoğlu:

AK Parti Sakarya İl Başkanı Uncuoğlu: -Bu teşkilat gücünün daha da ilerilere taşınması için hep birlikte gayret göstermekteyiz


SAKARYA (A.A) - AK Parti Sakarya İl Başkanı Uncuoğlu, parti teşkilatının gücünü artırmak için gayret gösterdiklerini söyledi.
     AK Parti eski ve mevcut ilçe başkanları Ferizli ilçesindeki Güneşoğlu Tesislerinde düzenlenen kahvaltı programında bir araya geldi.
     Programda bir konuşma yapan Uncuoğlu, Sakarya teşkilatı olarak küslük ve kırgınlık olmadan çalışmaya devam ettiklerini anlattı.
     Uncuoğlu, görevde bulunan tüm partililerin birlik ve beraberlik içinde çalışmaya devam ettiğine işaret ederek, bu durumun devam edeceğini aktardı.
     Eski yöneticilere herkesin saygı duyduğunu vurgulayan Uncuoğlu, şunları söyledi:
     Bu teşkilat gücünün daha da ilerilere taşınması için hep birlikte gayret göstermekteyiz. Önemli hizmetler var, onlarla ilgili bugün görüyoruz ki aynı hassasiyete, aynı duyguda, aynı sevdadan hiçbir arkadaşımız kopmamış. Her zaman söyledik, elimizden geldiğince bu bayrağı, bu emaneti iyi şekilde taşıyacağız. Bu gayretle devam etmeye çalışıyoruz.
     Ferizli Belediye Başkanı Ahmet Soğuk da parti olarak eski ve yeni ayrımı yapmadan vatandaşlara hizmet verdiklerini dile getirdi.
    
     Muhabir: Erol Ulu / Mehmet Özcan
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber AK Parti Sakarya İl Başkanı Uncuoğlu: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER