AK Parti Ordu Milletvekili Hamarat:

AK Parti Ordu Milletvekili Hamarat: Ordu il teşkilatımızın kapısı halkımıza her zaman sonuna kadar açıktır


ORDU (A.A) - AK Parti Ordu Milletvekili Mustafa Hamarat, Ordu il teşkilatımızın kapısı halkımıza her zaman sonuna kadar açıktır dedi.
     Hamarat, AK Parti Ordu İl Başkanlığı binasında her hafta Cumartesi günleri düzenlenen milletvekilleri ile halkın bir araya geldiği Halk Günü programına katıldı.
     Program öncesi basın mensuplarına açıklamada bulunan Hamarat, halk ile sürekli beraber olduklarını ancak halkın seçtiği milletvekiline ulaşabilmesi adına halkla bir araya geldiklerini belirterek, Kapılarımız herkese açık. AK Partili bütün teşkilatların yaptığı gibi Ordu il teşkilatımızın da kapısı halkımıza her zaman sonuna kadar açıktır diye konuştu.
     Bizim esas yaklaşımımız halkla irtibatı koparmamak diyen Hamarat, şöyle devam etti:
     Halkla sürekli birlikte olmak, halkın genel duyguları ve onların rüyaları bizim de rüyalarımızdır. Bizim halkın gündeminden ayrı bir gündemimiz yok. Halk ne istiyorsa, neyi talep ediyorsa bunu siyasetçiler olarak siyasi olabilirliğini ve taleplerin başka insanlara zarar verip vermeyeceğini gözden geçirdikten sonra biz de halkın duygularına uygun taleplerini, fikirlerini ve önerilerini alıyoruz.
    
     -İş bulma kurumumuzu güçlendiriyoruz-
    
     Vatandaşlardan iş bulma taleplerinin geldiğini anlatan Hamarat, Halkımız yakınlarına iş talebinde bulunuyor. Ama biz bu konuyu müesseseleştiriyoruz. Artık bunlar milletvekilinin kendisinin keyfi uygulayacağı alanlar olmaktan çıkarıyoruz. Bu anlamda iş bulma kurumumuzu güçlendiriyoruz. Buraya yeni uzmanlar atıyoruz. Orada objektif kurallara göre işe yerleştirmeler gerçekleştiriliyor ifadelerini kullandı.
    
     Muhabir: Eyüp Elevülü
     Yayıncı: Dilek Sezen
<< Önceki Haber AK Parti Ordu Milletvekili Hamarat: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER