AK Parti Muğla Milletvekili Özden:

AK Parti Muğla Milletvekili Özden: Artık yeni bir Türkiye, yeni bir Muğla var


MUĞLA (A.A) - AK Parti Muğla Milletvekili Yüksel Özden, Artık yeni bir Türkiye, yeni bir Muğla var dedi.
     AK Parti İl Başkanlığı binasında partililere, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ile Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcıyı ziyaretini anlatan Özden, bakanlarla yaptığı görüşmelerin çok olumlu geçtiğini söyledi.
     Türkiyenin çok geliştiğini, insanların artık çok farklı düşündüğünü belirten Özden, Artık yeni bir Türkiye, yeni bir Muğla var. Türkiyenin ne kadar çok büyüdüğünü dışarıdan balınca çok rahat görebiliyorsunuz. Paramızın yurt dışında ne kadar değer kazandığını gittiğimiz ülkelerde görebiliyoruz. İnşallah ilerleyen zamanlarda bu daha da ileriye gidecek diye konuştu.
     Özden, Muğlanın 7 yıl öncesinden çok farklı olduğunu, insanların artık çok farklı düşündüğünü, yapılacak hastaneyle Muğlanın en büyük eksikliğinin de giderilmiş olacağını kaydetti.
     Özden, 2007 yılından bu yana Muğlanın gelişimi için çok çaba harcadıklarını anlatarak, şöyle konuştu:
     2007-2011 arasında çalışmalarımızı bir türlü hayata geçiremedik. Tüm uğraşlarımıza rağmen bazı aksilikler oldu ve hastane projesi hayata geçirilemedi. Biz bu projenin olması için elimizden geleni yaptık ve geçen yıl hastane projesi çizildi. Bir toplumsal vicdanı harekete geçirmeyi başardık. Proje belediye meclisine sunuldu ve hiçbir siyasi taraf tutulmadan Muğla için yararlı olan proje onay aldı. Bu da bize Muğlada ilk defa bir şeylerin değiştiğini gösteriyor.
     Bilgilendirme toplantısının ardından Özden ve partililer, her hafta sürdürecekleri mahalle ziyaretlerinin ilkini gerçekleştirdiler.
    
     Muhabir: Ali Rıza Akkır
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber AK Parti Muğla Milletvekili Özden: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER