AK Parti Muğla Milletvekili Özden, Milasta

AK Parti Muğla Milletvekili Özden, Milasta incelemelerde bulundu


MUĞLA (A.A) - AK Parti Muğla Milletvekili Yüksel Özden, Milasta incelemelerde bulundu.
     Milletvekili Yüksel Özden, Milas Önol Karadeveci Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde kalan bakıma muhtaç kişileri ziyaret etti, burada bulunanlara hediyeler verdi.
     Milletvekili Özdene rehabilitasyon merkezinde eğitim alan bazı öğrenciler tarafından üzerinde sevmek özlemdir yazılı halı ile ahşap anahtar askılığı hediye edildi.
     Ziyaretlerin ardından AA muhabirine açıklamalarda bulunan Milletvekili Özden, bakım ve rehabilitasyon merkezlerinin toplumda bakıma ihtiyaç duyan kimsesiz kalmış, engelli kimselerin bakımının yapıldığı yer olduğunu söyledi.
     Toplum düşkünlerine sahip çıkarsa sağlamlarının geleceği de daha güvende olur diyen Özden, Düşküne, zayıfa ve zor durumda olana sahip çıkılmadığında toplumsal vicdan yaralanır. İnsanlığın yara aldığı bir durum geleceğimizin de gerçekten risk altına girdiği bir durumu işaret eder. Avrupanın çeşitli ülkelerine gittiğimizde, Asyaya gittiğimizde övünerek anlattığımız ve onların inanmadığı konulardan birisi engellilere yönelik yaptığımız hizmetlerdir diye konuştu.
     Zaman zaman toplumda kendilerine bu konuda tepki geldiğini ifade eden Özden, Çok fazla destek oluyorsunuz. İnsan özürlü çocuğuna parayla mı bakacak- Düşkün olan annesine parayla mı bakacak- denildiğini söyledi.
     Annenin evladına, evladın annesine bakamaması durumunda yardım etmek için gerekli her şeyi yaptıklarını kaydeden Özden, bakıma muhtaç kimsenin kurumdan ziyade aile ortamından kalmasını istediklerini dile getirdi.
     Milletvekili Özden, sözlerini şöyle sürdürdü:
     Belki kuruma o kişiyi getirmek daha ucuza olacak, ama asıl olan korunması gereken aile ortamıdır. Herkesin anne babalarıyla, sevdikleriyle, çoluk çocuğuyla birlikte olmasıdır. Bu durumu istismar edenlerde olmuyor mu- Oluyor, ancak onların da gereğini yapıyoruz. Dünya Başbakanımızın liderliğinde yaşlılara ve engellilere yönelik verdiğimiz desteği gıpta ile izliyor.
    
     Muhabir: Ferdi Aşıcı
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber AK Parti Muğla Milletvekili Özden, Milasta Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER