AK Parti Millitvekili Zeybekci yeni yaptırılan

AK Parti Millitvekili Zeybekci yeni yaptırılan imam hatip lisesinde incelemelerde bulundu


DENİZLİ (A.A) - AK Parti Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci, yapı son aşamaya gelen Cedide Abalıoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesinde incelemelerde bulundu.
     Zeybekci, Denizli Valisi Abdulkadir Demir ve Belediye Başkanı Osman Zolan ile birlikte yeni eğitim öğretim yılına yetiştirilmesi hedeflenen Cedide Abalıoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesinde inceleme yaptı.
     İncelemelerinin ardından gazetecilere açıklamalarda bulunan Zeybekci, okulun Denizlinin bir kazanımı olduğunu belirtti.
     Zeybekci, okulun fiziki yapısı itibariyle inanılmaz güzellikte olduğunu ifade ederek, Yeni eğitim yılında hizmete girecek bu eğitim kurumunun açılışının Başbakanımız tarafından yapılacak olması ise hem hayırseverlerimiz hem de bizim için ayrı bir gurur. Bu güzel eğitim kurumu Denizlinin kazanımıdır dedi.
     Osman Zolan da inşaat çalışmalarında sona gelindiğini belirterek, kurumlar arası yapılan protokolle Denizliye yakışan bir eğitim kurumu kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.
     Zolan, Buraya da elimizden geldiğince katkı koymaya çalıştık. Ama asıl tebrik edilmesi gereken hayırseverlerimiz. Onlara bir kez daha teşekkürlerimi iletiyorum dedi.
    
     Muhabir: Fatma Karakış / Efsun Yılmaz
     Yayıncı: Ufuk Kırabalı
<< Önceki Haber AK Parti Millitvekili Zeybekci yeni yaptırılan Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER