AK Parti Milletvekili Yılmaz, kız Kuran

AK Parti Milletvekili Yılmaz, kız Kuran kursunu ziyaret etti


ERZURUM (A.A) - AK Parti Erzurum Milletvekili Adnan Yılmaz, Yenişehir Kız Kuran kursunu ziyaret etti.
     Kurs Müdürü Arslan Yağandan verilen eğitim hakkında bilgi alan Yılmaz, Kuran kurslarının kendileri için çok önemli olduğunu söyledi.
     Dün akşam Kuran kursuna gelerek öğrencilerle birlikte iftar yaptığını anımsatan Yılmaz, Buraya arkadaşlarımız ilgi gösteriyor. Özellikle Palandöken Belediye Başkanımız Orhan Bulutlar öğrencilerle ilgileniyor. Ramazan ayı sonuna kadar tüm Kuran kurslarımızı gezmeye devam edeceğiz. Kuran kursları bizim gözümüz, kulağımız ve elimizdir dedi.
     Kuran kursunda 14 ilden kız öğrencinin bulunduğunu dile getiren kurs müdürü Yağan da, 2001 yılından beri faaliyette olduklarını bildirdi.
     Kursta şu ana kadar 4 bin öğrenciye hizmet verdiklerini vurgulayan Yağan, şöyle konuştu: Kursta, Bingöl, Ağrı, Artvin, Kars, Bayburt gibi illerden çok sayıda kız öğrencimiz eğitim görüyor. Ayrıca 4 tane de Kırgız öğrencimiz var. Toplam 10 Kırgız öğrencimiz vardı. Bunlardan 6sı hafızlık eğitimini tamamlayıp ülkelerine döndü. Kalan 4 tanesi de burada eğitimlerine devam ediyor.
     Bu arada kursta eğitim gören Bingöllü öğrenci Elif Sürmeli, Başbakan Recep Tayyip Erdoğana yazdığı mektubu, Başbakana iletmesi için Adnan Yılmaza verdi.
     Yılmazda genç kıza, mektubunu en kısa sürede Başbakan Erdoğana ileteceğini söyledi.
    
     Muhabir: Çağlar Sefertaş
     Yayıncı: Muharrem Aksakallı
<< Önceki Haber AK Parti Milletvekili Yılmaz, kız Kuran Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER