AK Parti Milletvekili Uzun:

AK Parti Milletvekili Uzun: -Uluslararası Çukurova Havaalanı inşaatına bir süre sonra başlanılacak


MERSİN (A.A) - AK Parti Mersin Milletvekili Ahmet Tevfik Uzun, Uluslararası Çukurova Havaalanı inşaatına bir süre sonra başlanılacağını bildirdi.
     Uzun, yaptığı yazılı açıklamada, TBMMndeki mesai saatleri haricindeki günlerini seçim bölgesi olan Mersin ve ilçelerinde vatandaş ve esnaf odalarını ziyaret ederek geçirdiğini belirtti.
     Millete hizmet etmekten gurur duyduğunu ifade eden Uzun, amaçlarının millete en iyi hizmeti sunarak, bunun manevi gururunu yaşamak olduğunu kaydetti.
     Doğup, büyüdüğü ve yaşadığı yer olan Tarsusun kendisi için her zaman ayrıcalıklı olduğunu ve bu nedenle Tarsusun ihtiyacı olan tüm hizmetlerin getirilmesi noktasında var gücüyle çaba gösterdiğini ifade eden Uzun, Tarsusta AK Parti iktidarı olarak birçok projeyi ve hizmet eserlerini hayata geçirdiklerini ve geçirmeye devam ettiklerini, partisinin hizmet partisi olduğunu belirtti.
     Uzun, AK Partinin kurulduğundan bu yana, milletin derdini, kendi dertleri olarak gören bir yapısı olduğunu hatırlatarak, şunları kaydetti:
     Tarsusumuza başta eğitim olmak üzere, hayatın her alanında kalıcı hizmetler sunabilmek için yoğun bir şekilde çalışmaktayız. Halen inşaat çalışmaları devam eden ve yapımı hızla süren Pamukluk Barajı, Adliye Sarayı, Sosyal Güvenlik hizmet binası, Maliye Sarayı, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi birkaç ay içinde tamamlanarak, halkın hizmetine girecek. Başta Tarsusumuz olmak üzere tüm bölgemize hayat verecek olan Uluslararası Çukurova Havaalanı inşaatına bir süre sonra başlanılacak. Turizm konusundaki yatırımlarda önümüzdeki süreçte start alacak.
     Başta Tarsus olmak üzere tüm bölge halkının uzun yıllardır beklediği Pamukluk Barajında ekim ayında su tutacağını ifade eden Uzun, Önümüzde 600 yatak kapasiteli 10 katlı yeni Devlet Hastanesi var. 127 milyon lira bedelle yapılacak olan hastanenin parası hazır. Hastane yeriyle ilgili yasal formaliteler yerine getiriliyor. Tarsusa hizmet benim için öncelik arz eden bir durum ifadelerini kullandı.
    
     Muhabir: Selahattin Özbozkurt / Kerem Kocalar
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber AK Parti Milletvekili Uzun: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER