AK Parti Milletvekili Gürkandan, yeni

AK Parti Milletvekili Gürkandan, yeni eğitim öğretim yılı mesajı


ADANA (A.A) - AK Parti Adana Milletvekili Fatoş Gürkan, 2012-2013 eğitim ve öğretim yılında öğrenci ve öğretmenlere başarılar diledi.
     Gürkan, mesajında bilgi çağında, eğitim ve bilgiye erişimin hiç olmadığı kadar çok daha fazla önem kazandığını ve dünya ülkelerinin bilgiye erişim ve yetişmiş insan kazanmak için adeta yarış içerisinde olduğunu kaydetti.
     Güçlü bir Türkiyenin ancak iyi yetişmiş kadrolarla mümkün olacağını ifade eden Gürkan şöyle devam etti:
     Bizlerde dünyada yaşanan bu yarışta en önlerde yer almalıyız. Güçlü ve müreffeh bir Türkiye ancak çok iyi eğitim görmüş ve bilgi ile donatılmış, yetişmiş kadrolarla mümkün olacaktır. Bu sebeple tüm imkanlarımızı, ülkemizi geleceğe başarıyla taşıyacak ve ülkemizi şu an bulunduğu yerden çok daha yukarıları taşıyacak parlak bir nesil yetiştirmek için seferber etmekteyiz. 2023 yılında mutlu ve kendine yetebilen dünyanın en gelişmiş 10 ekonomisi arasına girmeyi hedefliyoruz. Bu hedefi gerçekleştirmek için gerekli en önemli öğe nitelikli insan gücüdür. Yeteneklerine göre yetiştirilmiş çocuklarımız ve gençlerimiz, her alanda rekabet gücümüz arttıracak ve ülkemiz geleceğini aydınlatacaktır. Bu düşüncelerle tüm öğrencilerimizin, ailelerinin ve eğitim camiamızın 2012-2013 Eğitim- Öğretim yılını kutluyor ve başarılar diliyorum.
    
     Muhabir: Adana
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber AK Parti Milletvekili Gürkandan, yeni Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER