AK Parti Milletvekili Erdoğan, Oğuzeli ilçesini

AK Parti Milletvekili Erdoğan, Oğuzeli ilçesini ziyaret etti


GAZİANTEP (A.A) - AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, Oğuzeli ilçesini ziyaret etti.
     Milletvekili Erdoğan ve AK Parti İl Başkanlığı yönetim kurulu üyeleri ziyarette, AK Parti Oğuzeli İlçe Başkanı Mehmet Taşdemirden çalışmalara ilişkin bilgi aldı.
     Erdoğan ziyaretteki konuşmasında, AK Parti hükümetleri öncesinde ihmal edilen Oğuzelinin kendileriyle birlikte modern ve çağdaş bir ilçe görünümüne kavuştuğunu belirtti.
     Bugüne kadar Oğuzelinin çekişmelerden dolayı milletvekili olmadığını ancak bugün bütün AK Parti Gaziantep milletvekillerinin adeta Oğuzeli milletvekili gibi görev yaptığını dile getiren Erdoğan, şunları kaydetti:
     Oğuzeli tarımsal alanlarıyla, bir sınır ilçesi olmasıyla, Gaziantep Havaalanı ve sahip olduğu birçok özellikle Gaziantepin göz bebeği bir ilçedir. Burada önemli bir kalkınma hamlesi başlatılmış. Gerek Oğuzeli Belediyesi, gerekse kaymakamlığımız sorunların çözümü için kolları sıvamıştır. Gözle görülen ciddi bir gelişme ve kalkınma vardır. Eğitim alanında da olduğu gibi birçok alanda Oğuzeli önümüzdeki yıllarda Türkiyenin en önemli ilçeleri arasına girecektir. Ben kendimi her zaman Oğuzeli milletvekili olarak gördüm. Telefonum 24 saat vatandaşlarıma açık. Her türlü sorunları için beni günün 24 saatinde arayabilirler.
     Oğuzeli İlçe Başkanı Mehmet Taşdemir ise ekip olarak her zaman vatandaşların hizmetinde olduklarını kaydetti.
    
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber AK Parti Milletvekili Erdoğan, Oğuzeli ilçesini Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER