AK Parti Milletvekili Erdinçin köy ziyaretleri

AK Parti Milletvekili Erdinçin köy ziyaretleri sürüyor


ADANA (A.A) - AK Parti Adana Milletvekili Mehmet Şükrü Erdinç, Sarıçam ilçesine bağlı bazı köylerde vatandaşlarla bir araya geldi.
     Erdinç, İl Kadın Kolları Başkanı Emine Karaköse, Sarıçam İlçe Başkanı Cengiz Yalman, İl Genel Meclisi üyeleri Halil Burgu ve Bayram Sert, kadın kolları ve gençlik kolları üyeleriyle birlikte Mustafalar, Yeniyayla, Yağızlar, Cerenli, Karlık, Kılıçlı ve Boztepe köylerini ziyaret etti.
     Vatandaşların sorunlarını dinleyen Erdinç, 2/B arazileri, yol, su ve Yağızlar köyünde yeni sağlıkevi yapılması gibi konulardaki talepleri değerlendirdi.
     2/B arazileri için AK Parti hükümetinin getirdiği yenilikleri anlatan Erdinç, şunları kaydetti;
     Hükümetimiz çok uzun yıllardır devam eden birçok sorunu çözme gayreti içine girmiş ve bazı düzenlemeleri hayata geçirmiştir. 2/B arazileri olarak adlandırılan düzenleme de bu adımların en önemlilerinden birisidir. 2/B devlet ile milletin on yıllardır ihtilaflı olduğu bir alanın düzenlenmesi, devlet ile milleti barıştırma projesidir. Vatandaşımız ekip biçtiği, barındığı, çocuklarına gelecek olarak gördüğü alanları artık gönül rahatlığıyla sahiplenebilecektir.
     Yayıncı: Tevfik Işık
<< Önceki Haber AK Parti Milletvekili Erdinçin köy ziyaretleri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER