Ak Parti Mersin İl Başkan Vekili

Ak Parti Mersin İl Başkan Vekili Şeker: -Terör belasının biteceğinden kimsenin şüphesi olmasın


MERSİN (A.A) - AK Parti Mersin İl Başkan Vekili Hidayet Şeker, Terör belasının biteceğinden kimsenin şüphesi duymamasını istedi.
     Şeker, Suphi Öner Öğretmenevinde düzenlediği basın toplantısında, Türkiye Cumhuriyet tarihinden bugüne kadar yapılmamış yatırımların AK Parti iktidarı döneminde yapıldığını söyledi.
     Sağlık alanında yapılan yatırımların Türkiyede bugüne kadar yapılmadığını ve dünyanın bir çok ülkesinde hala yapılamadığını ifade eden Şeker, AK Partinin hizmette rakibinin kendisi olduğunu kaydetti.
     Şeker, muhalefet partilerinin Türkiye adına yapılacak birçok yatırım ve hizmetin önünü tıkamakla meşgul olduğunu savunarak, Biz yatırımları yaparken bir yandan da terörle uğraşıyoruz. Şimdi hükümetimiz bir çok yatırımın yapılmasına engel olan terör belasını bitirmeye çalışıyor. Ancak yapılan bu çalışmalar terörden nemalanan kişileri rahatsız ediyor. Terör belasının biteceğinden kimsenin şüphesi olmasın dedi.
     Mersin Büyükşehir Belediyesinin Mersine yaptığı yatırımların yetersiz olduğunu savunan Şeker, Mersin Büyükşehir Belediyesi hizmet yerine makyaj niteliğinde hizmetlerle vatandaşın gözünü boyuyor. Asgari yapılması gereken hizmetleri bile yapmaktan acizler. Bu sorun sadece Mersinin sorunu değildir. Bütün CHPli belediyelerde aynı sorun var. AK Parti ile yönetilen illere bakılarak, kıyaslama yapılabilir diye konuştu.
     Belediye Başkanı Macit Özcanın Akdeniz Oyunlarını kendisinin Mersine kazandırdığı yönünde açıklamalarda bulunduğunu dile getiren Şeker, şunları kaydetti:
     AK Parti iktidarı ve onun genel başkanı Recep Tayyip Erdoğan olmazsa, Akdeniz Oyunları Mersine nasıl gelirdi- Akdeniz oyunlarını Mersine ben getirdim diyeceğine, Gelmesine benim de katkım var dese, bunu saygıyla karşılayacağız. Bir çok kişi ve kurumun bunda emeğinin olduğunu inkar edemeyiz. Macit Özcanın Akdeniz Oyunlarını Mersine ben getirdim ifadesini talihsizlik olarak değerlendiriyoruz.
     Mersinde ilçe belediyelerini ve Büyükşehiri AK Parti ile tanıştıracaklarını belirten Şeker, Mersini alarak modern bir şehir yapacağız. Mersini seven tüm vatandaşlara sesleniyoruz. AK Partiye güvenin. Mersini AK Parti ile tanıştırmak için bizlere fırsat verin diye konuştu.
    
     Muhabir: Mesut İnce / Kerem Kocalar
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber Ak Parti Mersin İl Başkan Vekili Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER