AK Parti Mardin 5. Siyaset Akademisi

AK Parti Mardin 5. Siyaset Akademisi 1 Aralıkta başlıyor


MARDİN (A.A) - AK Parti Mardin 5. Siyaset Akademisi, 1 Aralıkta başlıyor.
     AK Parti Mardin İl Başkanı İbrahim Fide, yaptığı yazılı açıklamada, yerel seçimlerin yaklaştığını, akademinin Lider Ülke Türkiye Yerel Yönetimler Programı-1 adı altında yapılacağını belirtti.
     Akademinin her kesimden büyük ilgi gördüğünü ve başarılı sonuçlar elde edildiğini ifade eden Fide, Başbakanımızın, siyaset yerelde başlar felsefesinden yola çıkılarak başlatılan bu programla, yerel yönetimlerin değişik kademelerine daha nitelikli insanlar kazandırmak, geleceğin ilkeli siyasetçilerini yetiştirmek ve yerel siyasette kadınlarımızın katılım düzeylerini arttırmak hedeflenmiştir dedi.
     Program sonunda yapılacak sınavda, başarılı olanlara sertifika verileceğini aktaran Fide, akademiye devlet memurları ve başka partilerde siyaset yapanların da katılabileceğini bildirdi.
     Fide, şunları söyledi:
     1 Aralıkta başlayacak eğitim, cumartesi günleri 12.00-16.30 saatlerinde Mardin Öğretmenevinde yapılacak. 8 hafta sürecek olan eğitim programında, bakanlarımız, genel başkan yardımcılarımız, akademisyenler ve kişisel gelişim uzmanları ders verecek. Katılımcılar, AK Parti Mardin İl Başkanlığı sekretaryasına kayıt için, kayıt kabul formu, kimlik fotokopisi, 1 vesikalık fotoğrafla birlikte müracaat edebilirler. Kayıtlar 26 Kasımda sona erecek. Akademi birincisi ödülünü, Başbakan Recep Tayyip Erdoğanın elinden alacak. Önceki akademilerde olduğu gibi bu akademiye de Mardinlilerin yoğun bir ilgi göstereceğini ümit ediyorum. Partili ve partisiz herkesi bu programa davet ediyorum.
    
     Muhabir: Abdulhalim Çelik
     Yayıncı: Şengül Oymak
<< Önceki Haber AK Parti Mardin 5. Siyaset Akademisi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER