AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ:

AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ: Suriye ve Suriyedeki PKK meselesi, iç siyaset malzemesi yapılmamalıdır


MANİSA (A.A) - AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, Suriye ve buradaki terör örgütü PKK sorununun iç siyaset malzemesi yapılmaması gerektiğini belirtti.
     Özdağ, yaptığı yazılı açıklamada, Suriyenin gün geçtikçe terör örgütü PKKnın arka bahçesi olmaya başladığını, Kamışlı bölgesinin de Iraktaki boşluktan yararlanarak terör örgütünün üssü haline dönüşebileceğini kaydederek, Suriyede yaşanan olaylara Türkiyenin seyirci kalamayacağını vurguladı.
     Türkiyenin dünyanın en büyük askeri gücüne sahip ülkeler arasında yer aldığını, milli bütünlüğüne yönelik herhangi bir saldırı ve tehdit unsuruna karşı kararlılıkla durabileceğini ifade eden Özdağ, şunları kaydetti:
     Suriyedeki gelişmeler Türkiyenin daha dikkatli olması gerektiğini gösteriyor. Türkiye her tür saldırıya karşı hazırlıklı olup bu saldırılara cevap verecek güçtedir. Güvenlik güçlerimizin yaptığı operasyonlar, tedbiri elden bırakmadığımızı ve dikkatli olduğumuzu göstermektedir. BDP ve liberallerin, Türkiyenin, Suriyeye girmesini istemediklerindeki niyet, PKKnın, Suriyedeki oluşumuna katkı koymaktır. Bununla ilgili Türkiye her türlü tedbiri almaktadır. Türkiyede yapılan PKK eylemlerinin en önemli sebebi Türkiyenin, Suriye politikasına sekte vurmaktır. Türkiyenin bekası ve geleceğiyle ilgili Suriye meselesi ve Suriyedeki PKK meselesi iç siyaset malzemesi yapılmamalıdır.
    
     Muhabir: Mustafa Yıldırım / Seyhan Kurtman
     Yayıncı: Ramazan Ercan
<< Önceki Haber AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER