AK Parti Manisa Milletvekili Özdağ:

AK Parti Manisa Milletvekili Özdağ: Manisada vatandaşımız, geleceğe daha emin adımlarla yürüyecek


MANİSA (A.A) - AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, Manisalıların geleceğe daha emin adımlarla yürüyeceğini söyledi.
     Özdağ, gazetecilere yaptığı açıklamada, yerel seçimlerde AK Parti teşkilatları olarak iddialı olduklarını, tüm belediyeleri kazanacaklarını belirtti.
     Hizmetlerle Manisalıları mutlu edeceklerini ifade eden Özdağ, şöyle konuştu:
     Allah nasip ederse daha önce bizde olan belediye, yeniden bize geçmiş olacak. Manisa halkı, hakkın teslimini sağlayacak diye düşünüyorum. Çünkü Manisa, bu haliyle yaşanabilir bir kent olmaktan çıkmıştır. Manisayı işimizin arka bahçesi yapmayacağız. Yeni şehir planlarımızla, kentsel dönüşümlerle yapacağımız yeni büyük hizmetler, değişiklerle inşallah Manisada vatandaşımız geleceğe daha emin adımlarla yürüyecektir.
     Manisanın her alanda kendisini gösteren bir kent olduğunu, merkezde otoparklara, sosyal tesislere, çocuk parklarına, kadınların çok rahat edecekleri sosyal tesislere kavuşacağını belirten Özdağ, Manisayı yaşanabilir marka bir kent yapacaklarını ifade etti.
     Şehir merkezine çok yakın olan Batı Kışlanın şehir dışına taşınması gerektiğini savunan Özdağ, kışlanın yer aldığı alana yeraltı alışveriş ve eğlence merkezleri ile müzeler oluşturulmasına yönelik düşünceleri bulunduğunu sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Turgay Duyar / Zeynep Hoşgörür
     Yayıncı: Ramazan Ercan
<< Önceki Haber AK Parti Manisa Milletvekili Özdağ: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER