AK Parti Malatya Milletvekili Çalık, Hacı

AK Parti Malatya Milletvekili Çalık, Hacı Bektaş Veli Vakfı Kültür Merkezi Genel Başkanı Meşeliyi ziyaret etti


MALATYA (A.A) - AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Hacı Bektaş Veli Vakfı Kültür Merkezi Genel Başkanı Hasan Meşeliyi ziyaret etti.
     Meşeli, vakfın genel merkezinde gerçekleşen ziyaretin, Ramazan ayı gibi özel bir döneme denk gelmesinin kendilerini memnun ettiğini belirtti. Vakıf olarak daima barış ve kardeşlikten yana olduklarını ifade eden Meşeli, günümüz Türkiyesinde her zaman milli birlik ve beraberliğe ihtiyaç olduğunu kaydetti.
     Alevilerin dinsel, inançsal, sosyal ve kültürel açıdan sorunları bulunduğunu dile getiren Meşeli, bu sorunların da meclisin meşru zemininde, Anayasa değişikliği sürecinde çözüm bulunacağını ümit ettiklerini söyledi.
     Milletvekili Çalık da Hasan Meşeliye her zaman ve her zeminde kardeşliği ön planda tutan söylemleri dolayısıyla teşekkür etti. Meşelinin, birtakım güçlerin Türkiye üzerinde oynadığı oyunlara alet olmadan, Sünni ve Alevi kardeşliğinin devamının gerek olduğunu söylediğini hatırlatan Çalık, Meşelinin Doğanşehir ilçesine bağlı Sürgü beldesinde yaşanılan hadisede sağduyulu davrandığını söyledi.
     Çalık, Malatyanın bu oyunlara alet olmadığını ve hiçbir zaman da olmayacağını kaydetti.
    
     Muhabir: Tuba Karahan
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber AK Parti Malatya Milletvekili Çalık, Hacı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER