AK Parti Malatya İl Başkanlığında halk

AK Parti Malatya İl Başkanlığında halk günü -Milletvekili Çalık: Muhalefet partilerinin tamamı, büyükşehir yasasına karşı durdu


MALATYA (A.A) - AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık, muhalefet partilerinin tamamının, büyükşehir yasasına karşı durduğunu söyledi.
     AK Parti Malatya İl Başkanlığında yapılan halk gününe katılan Çalık, AK Parti iktidarının 10 yıllık döneminde çok ciddi çalışmalara imza atıldığını ifade etti.
     Önemli hedefler belirlerken Malatyanın büyükşehir olması hayali kurduklarını belirten Çalık, büyükşehir yasasıyla bunun gerçekleştiğini kaydetti. Öznur Çalık, Muhalefet partilerinin tamamı, ana muhalefetten yavru muhalefete, küçük muhalefete kadar hepsi büyükşehir yasasına karşı durdu. Bizler ise büyükşehir yasasını çıkarmak için TBMMde sabahlara kadar çalıştık. Bir kez daha sözümüzün arkasında durduk diye konuştu.
     Malatyanın da aralarında bulunduğu bazı illerin büyükşehir unvanına kavuştuğunu ifade eden Çalık, AK Parti söz üretmez, iş üretir dedi.
     Malatyanın 2023 hedeflerinden birinin de ikinci bir devlet üniversitesi olduğunu belirten Çalık, merhum Turgut Özalın ismini taşıyan devlet üniversitesinin kurulması için girişimlerinin olduğunu söyledi.
     TOKİ tarafından basın mensupları için yapılacak konutların ihalesinin de 2013 Ocak ayında yapılacağını bildiren milletvekili Çalık, konuşmasının ardından vatandaşların sorunlarını ve taleplerini dinledi.
    
     Muhabir: Ensar Özdemir
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber AK Parti Malatya İl Başkanlığında halk Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER