AK Parti Malatya İl Başkanı Tüfenkciden

AK Parti Malatya İl Başkanı Tüfenkciden MÜSİADa ziyaret


MALATYA (A.A) - AK Parti Malatya İl Başkanı Bülent Tüfenkci, MÜSİAD Malatya Şube Başkanlığına seçilen Mehmet Balini ziyaret etti.
     AK Parti Malatya İl Teşkilatı üyeleriyle MÜSİADa gelen Tüfenkci, Balin ve yönetim kurulu üyelerine yeni görevlerinin hayırlı olmasını diledi. MÜSİADın Malatyada yaptığı çalışmaları yakinen takip ettiklerini dile getiren Tüfenkci, derneğin hem ekonomik hem de sosyal alanda yaptıklarının kamuoyunun da takdirinde olduğunu ifade etti.
     Yeni göreve gelen yönetim kurulu üyelerinin de aynı gayreti göstereceklerine ve Malatyanın sorunlarına çözüm bulma noktasında önemli çalışmalar yapacaklarına inandığını belirten Tüfenkci, sivil toplum kuruluşlarının hem ilin hem de ülkenin sorunlarına sahip çıkma adına bir köprü görevi görmesi gerektiğini kaydetti.
     Milletin dışındaki güçlerden medet uman bir parti olmadıklarını vurgulayan Tüfenkci, Kaynağımız ve dayanağımız millet ve sivil toplum kuruluşlarıdır. Onun için sivil toplum kuruluşlarıyla da ilişkilerimizi en üst düzeyde tutmak istiyoruz dedi.
     Balin de Tüfenkci ve beraberindekilere ziyaretleri dolayısıyla teşekkür etti. Sivil toplum kuruluşları olarak insanları bir araya getirmeyi görev edindiklerini ifade eden Balin, Malatyaya en iyi hizmeti vermek için çalışacaklarını söyledi.
    
     Muhabir: Tuba Karahan
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber AK Parti Malatya İl Başkanı Tüfenkciden Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER