AK Parti Malatya Gençlik Kollarına 42

AK Parti Malatya Gençlik Kollarına 42 yeni üye katıldı


MALATYA (A.A) - AK Parti Malatya Gençlik Kolları Başkanlığına 42 yeni üye katıldı.
     AK Parti İl Başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, 20 bine yakın gençlik kolları kadrosuyla Türkiyede 19. sırada olan AK Parti Malatya Gençlik Kollarında rozet takma töreni gerçekleştirildi.
     Törende 11i HAS Partiden olmak üzere toplam 42 kişi, AK Parti Malatya Gençlik Kolları Başkanlığına üye oldu. Törene, AK Parti Malatya Milletvekili Cemal Akın ve İl Başkanı Bülent Tüfenkci de katıldı.
    
     -Tüfenkci, mahalle başkanlarıyla bir araya geldi-
    
     AK Parti Malatya İl Başkanı Bülent Tüfenkci, 2014 yerel seçimlerine hazırlık çalışmaları kapsamında partinin bazı mahalle başkanlarıyla bir araya geldi.
     Zafer, Fırat, Çöşnük, Tandoğan, Yıldıztepe, Göztepe ve Battalgazi mahalle başkanlarının katılımıyla Tandoğan Mahalle Başkanı Ahmet Taşdemirin evinde gerçekleştirilen toplantıda, mahalle başkanları talep ve sorunlarını dile getirdi.
     Tüfenkci, burada yaptığı konuşmada, Türkiyenin ihracatını 500 milyar dolarlara, Malatyanın ihracatını ise 1 milyar dolarlara çıkarmayı hedeflediklerini belirtti. Malatyanın büyükşehir olmasıyla beraber, tüm ilçeleri ve mahalleleriyle kalkınan, gelişen ve büyüyen bir şehir olacağını vurgulayan Tüfenkci, İnşallah 2014 yerel seçimleriyle Malatyanın her köşesine, ilçesine, mahallesine AK Parti damgasını vuracağız dedi.
    
     Muhabir: Tuba Karahan
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber AK Parti Malatya Gençlik Kollarına 42 Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER