AK Parti Lapseki teşkilatında bayramlaşma

AK Parti Lapseki teşkilatında bayramlaşma


ÇANAKKALE (A.A) - AK Parti Lapseki İlçe teşkilatı, Çarşı içindeki Tarihi Han Kahvesinde partililer ve vatandaşlarla bayramlaştı.
     AK Parti Çanakkale Milletvekili Mehmet Daniş, burada yaptığı konuşmada, geçtiğimiz günlerde yaşanan sel felaketinde zarar gören vatandaşlara geçmiş olsun dileğinde bulundu.
     Kurban Bayramının, kendileri için toplum ve İslam alemi için çok önemli günler olduğunu ifade eden Daniş, Türkiye ve Çanakkalede güzel şeylerin olduğunu kaydetti.
     Daniş, şöyle dedi:
     Kurban, kelime manası olarak yaklaşmak demek. Tabiki öncelikle kurban edilen hayvanlarla ama cenabı Allahın belirttiği gibi bu hayvanların etinden, kanından değil de Allaha olan takvamızla Yaradana daha da yaklaştığımız günler. Maddi anlamda bunun topluma yansıması kurbanın bir bölümünü dağıtarak, onları hatırlayarak toplumun birbirine yaklaşmasıdır. Manevi anlamada da bayramlarda büyüklerimizi ziyaret ediyoruz. Bu günde sizlerle burada birlikteyiz. Mübarek Kurban Bayramınızı tebrik eder sevdiklerinizle birlikte daha nice bayramlara ulaşmanızı temenni ediyorum.
     Bayramlaşmaya, AK Parti İlçe Başkanı Murat Gürşen, Gençlik Kolları Başkanı Halil Özer, Çardak Belediye Başkanı Basri Ulaş, Umurbey Belde Başkanı Muzaffer Ünlü, İl Genel Meclis üyeleri Eyüp Yılmaz, Ayhan Arslan ve partililer katıldı.
    
     Muhabir: Ercan Özçetin/Fikriye Susam Uyar
     Yayıncı: Harun Kaymaz
<< Önceki Haber AK Parti Lapseki teşkilatında bayramlaşma Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER