AK Parti Kütahya Milletvekili Kinay:

AK Parti Kütahya Milletvekili Kinay: -Porsuk Mesire Alanı Projemiz, Kütahya, Eskişehir, Bilecik, Afyonkarahisar ve Uşak illerinin yararlanacağı büyüklükte bir yer olacak


KÜTAHYA (A.A) - AK Parti Kütahya Milletvekili Hasan Fehmi Kinay, Porsuk Baraj Gölü çevresinde mesire alanı kurulması için, Orman Genel Müdürü Mustafa Kurtulmuşdan talepte bulundu.
     Kinay yaptığı yazılı açıklamada, Kurtulmuşu makamında ziyaret ettiğini ve Porsuk Mesire Alanı projesini sunduğunu bildirdi.
     Kurtulmuşun taleplerine olumlu cevap verdiğinin altını çizen Kinay, şunları kaydetti:
     Porsuk, turizm, eğitim ve spor projemiz Kütahya, Eskişehir, Bilecik, Afyonkarahisar ve Uşak illerinin yararlanacağı büyüklükte bir yer olacak. Bu projenin en önemli unsurlarından biri 17 bin metrekare ormanlık alanın B tipi mesire yeri olarak planlanması. Sayın Kurtulmuş daha önce Emet Orman İşletmesinde yıllarca görev yapmış bir ağabeyimiz. Şimdi bu ziyaretimizden sonra 2013 yılı yatırım programına alınacağını hemşehrilerime müjdeliyorum. AK Parti, yaşanabilir çevre ve marka şehirler hedefini 2023 vizyonuyla ortaya koyduğuna göre yerel düzeyde bununla ilgili projeleri bizim ortaya çıkarmamız gerekiyor.
    
     Muhabir: Hadi Şengül
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber AK Parti Kütahya Milletvekili Kinay: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER