AK Parti Kocaeli İl Kongresine doğru

AK Parti Kocaeli İl Kongresine doğru -AK Parti İl Başkanı Mahmut Civelek: Kongremizi İsmetpaşa Stadında 41 bin kişinin katılımıyla yapmayı hedefledik


KOCAELİ (A.A) - AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mahmut Civelek, 14 Temmuz Cumartesi günü İzmit İsmetpaşa Stadında yapacakları il kongresine 41 bin kişinin katılmasının hedeflendiğini söyledi.
     Civelek, partisinin Kocaeli İl Başkanlığında düzenlediği basın toplantısında, ilçe kongrelerini tek liste ile tamamladıklarını ve 14 Temmuz Cumartesi günü yapılacak il kongresiyle partinin yenileneceğini söyledi.
     İl kongresini daha önce yapımı bitmek üzere olan Yahya Kaptan Spor Salonunda yapmayı planladıklarını ancak İstanbul İl Kongresinin Türk Telekom Arena Stadında şölen havasında yapılmasından sonra bu kararlarını değiştirdiklerini ifade eden Civelek, il yönetimi olarak kongrenin, şölen havasında yapılması için İzmit İsmetpaşa Stadında yapılmasını kararlaştırdıklarını bildirdi.
     Civelek, İsmetpaşa Stadında inceleme yaptıklarını ve yetkililerle görüştüklerini belirterek, Kongremizi İsmetpaşa Stadında 41 bin kişinin katılımıyla yapmayı hedefledik dedi.
     Stadın oturma kapasitesinin 14 bin 600 olduğunu ancak tartan pist ve saha içerisiyle beraber 41 bin sayısının yeterli olacağını anlatan Civelek, kongreye Başbakan Recep Tayyip Erdoğanın da katılacağını söyledi.
    
     Muhabir: Necdet Doğruyol
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber AK Parti Kocaeli İl Kongresine doğru Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER