AK Parti Kırşehir Milletvekili Çalışkan:

AK Parti Kırşehir Milletvekili Çalışkan: Kent merkezimize yeni yapılan Ahi Evran Üniversitesi Araştırma ve Geliştirme Hastanemiz tüm beklentilere cevap verecek hale gelmiştir


KIRŞEHİR (A.A) - AK Parti Kırşehir Milletvekili Abdullah Çalışkan, yeni yapılan Ahi Evran Üniversitesi Araştırma ve Geliştirme Hastanesinin beklentilere cevap verecek hale geldiğini belirtti.
     Çalışkan, yaptığı yazılı açıklamada, Kırşehirde sağlık alanında önemli yatırımların yapıldığını ifade etti.
     Kırşehir Kamu Hastaneleri Birliğinin kurulması ve genel sekreter ile ekibinin göreve başlamasından sonra, Kaman ve Mucur hastanelerinde kalitenin hızla arttığını dile getiren Çalışkan, Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde de yatırımların gerçekleştirildiğini aktardı.
     Tüm sağlak çalışanlarının Tıp Bayramını kutlayan Çalışkan, şunları kaydetti:
     Kent merkezimize yeni yapılan Ahi Evran Üniversitesi Araştırma ve Geliştirme Hastanemiz tüm beklentilere cevap verecek hale gelmiştir. Hastane çalışanlarının özverileri ile başka illere yapılan sevkler yok denecek seviyeye indirilmiştir. Kaman ve Mucur Hastanelerimizde de hizmet sunumunda kalite hızla artmıştır. Ahi Evran Üniversitesi Araştırma ve Geliştirme Hastanemizde ilave poliklinik hizmeti verecek ek bir bina yapımı için çalışmalarımız devam etmektedir. Kaman Devlet Hastanemizde daha iyi hizmet verebilmek için yeni bir ek bina yapım kararı çıktı ve yakında ihalesi yapılacak. Mucur Devlet Hastanemizde yapılan çalışmalar sonucunda yakın zamanda ameliyatlar yapılmaya başlayacak. Ağız ve Diş Sağlığı Merkezimiz ise yakın zamanda yapımı tamamlanacak olan modern binasında hizmet vermeye başlayacak.
     AK Parti Kırşehir Milletvekili Muzaffer Aslan da, yakın zamanda Çiçekdağı ilçesindeki yeni devlet hastanesinin temelinin atılacağını dile getirerek, ilçe hastanelerindeki eksik branşlara uzman hekim görevlendirmesi yapılacağını vurguladı.
     Aslan, Büyük sorumluluklar üstlenerek ilimizdeki sağlık tesislerinde çalışmalarını fedakarca sürdüren doktorlarımız ile diğer sağlık personelimizin Tıp Bayramını kutlar, tüm sağlık çalışanlarına başarılar dilerim
    
     Yayıncı: Abdullah Yıldız
<< Önceki Haber AK Parti Kırşehir Milletvekili Çalışkan: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER