AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Demir:

AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Demir: -AK Parti Türkiyenin partisi ve bütünlüğün teminatıdır


KIRIKKALE (A.A) - AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Mehmet Demir, AK Partinin Türkiyenin partisi ve bütünlüğün teminatı olduğunu bildirdi.
     Demir, yaptığı yazılı açıklamada, CHP Kırıkkale İl Başkanı Ziya Kavlakın 14 Ağustosta yerel basında yer alan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik ve AK Partililer hakkında çıkan talihsiz ve iftiralarla dolu açıklamalarını esefle kınadığını kaydetti.
     Demir, açıklamasında şu görüşlere yer verdi:
     İl Başkanı olduğunuz partinin geçmişi karanlıklarla doludur. Kamuoyunun bilgilendirilmesi ve hafızaların tazelenmesi için birkaç örnek vermek istiyorum. 27 Mayıs darbesinde, ülkenin başbakanını ve iki bakanını sudan bahaneler ile vatan haini ilan edip idam eden, sizin zihniyetinizdir. 1991 genel seçimlerinde, PKK ile ittifak yapıp onları meclise taşıyanda sizin zihniyetinizdir. 12 Eylül 2010 referandumunda, PKK ile omuz omuza Hayır propagandasını yürüten sizdiniz. 2011 genel seçimlerinde, Hakkaride bir Türk bayrağı olmadan PKK ile birlikte miting yapanda yine sizdiniz. BDP ile birlik olup, PKKnın kuruluş gününde, meclisi olağanüstü toplantıya çağıran yine CHPdir. PKKlı terörist ve bölücülere şehit diyen Hülya Güven, şu anda CHP İzmir Milletvekili değil mi-. Hainlik ve bölücülük ancak sizin kimliğiniz olabilir. Ahlak dersi verecek en son parti sizsiniz. Zira bir skandalla genel başkanını değiştirmek zorunda kalan yine sizin partiniz değil mi-. Biz şehitliği peygamber makamına komşu gören bir anlayışa sahibiz. AK Parti, ahlakın, erdemin, demokrasinin limanıdır. AK Parti Türkiyenin partisi ve bütünlüğün teminatıdır.
    
     Yayıncı: Emrah Yaşar
<< Önceki Haber AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Demir: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER