AK Parti Kastamonu İl Başkanı Çelik:

AK Parti Kastamonu İl Başkanı Çelik: -Ilgaz Tünelinin şu anda yaklaşık 21 metrelik kısmı Çankırı tarafında açılmış durumdadır


KASTAMONU (A.A) - AK Parti Kastamonu İl Başkanı Metin Çelik, Ilgaz Tünelinin şu anda yaklaşık 21 metrelik kısmı Çankırı tarafında açılmış durumdadır dedi.
     Çelik, gazetecilere yaptığı açıklamada, Kastamonuyu Ankaraya bağlayacak Ilgaz Tüneli yapımı için Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından açılan ihaleyi kazanan firma tarafından çalışmalara başlandığını söyledi.
     Kastamonuda bazı kişilerin tünel inşaatının başlandığına inanmadığını ifade eden Çelik, şöyle konuştu:
     Ilgaz Tünelinin şuanda yaklaşık 21 metrelik kısmı Çankırı tarafında açılmış durumdadır. Kastamonu tarafında ise şantiye kurum çalışmaları devam ediyor. İhaleyi alan firma, 800 gün içerisinde tüneli karşılıklı çift tüp şeklinde yapıp hizmete açacak. Bağlantı yolları da dahil olmak üzere ihale kapsamında 7 bin 700 metre tünel yapımı ile Kastamonu-Çankırı karayolu sıcak asfaltı yapılacak. Biz seçimden önceki demeçlerimizde bu hayalin 2012 yılı içerisinde gerçek olacağını ve projenin başlayacağını söylemiştik. Bu proje Kastamonunun önünü açacak bir projedir.
    
     Muhabir: Yaşar Kuru- Özkan Beyer / Ferdi Akıllı
     Yayıncı: Nurhan Çorlu
<< Önceki Haber AK Parti Kastamonu İl Başkanı Çelik: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER