AK Parti Karabük Milletvekili Şahin:

AK Parti Karabük Milletvekili Şahin: -Keltepe Kayak Merkezini 2013 yatırım programına aldırmaya çalışacağız


KARABÜK (A.A) - AK Parti Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin, Keltepe Kayak Merkezini 2013 yatırım programına aldırmaya çalışacağız dedi.
     Şahin, çeşitli ziyaretlerde bulunmak için geldiği Karabükte gazetecilere yaptığı açıklamada, il sınırları içinde bulunan ve daha önce Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü tarafından kayak tesisleri yapılması için program yapılan Keltepede çalışmaların 2013 yılında başlayabileceğini söyledi.
     Konuyu Gençlik ve Spor Bakanı ile sürekli görüştüklerini anlatan Şahin, Keltepe, Orman Genel Müdürlüğüne aitti. Burasını Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğüne 49 yıllığına tahsis etti. Spordan sorumlu daha önceki bakan arkadaşımız kayak tesisleri yapmayı programına aldı, kayak merkezi yapılmasıyla ilgili talimat verdi. Bakan değiştiği için ve yeni bir yönetim anlayışıyla başka alanlara önem verildiği için böyle projeler ikinci palana atıldı diye konuştu.
     İlgili bakanla kayak tesislerini yeniden görüşeceğini vurgulayan Şahin, sözlerine şöyle devam etti:
     Keltepe Kayak Merkezini 2013 yatırım programına aldırmaya çalışacağız. Şimdi biz çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. AK Parti iktidarı olarak Karabüke hizmet olarak ne vat ettiysek bunları bir bir gerçekleştiriyoruz. Vaatlerimizden gerçekleştiremediğimiz tek şey Keltepe Kayak Merkezidir. Bakan değişmiş olmasaydı şuanda Keltepe bitme noktasına gelmişti.
    
     Muhabir: Ahmet Özler
     Yayıncı: Nurhan Çorlu
<< Önceki Haber AK Parti Karabük Milletvekili Şahin: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER