AK Parti Karabük Milletvekili Şahin:

AK Parti Karabük Milletvekili Şahin: -Filyos Liman Projesi bölgemizi, ülkemizi, hatta tüm Karadenizi yakından ilgilendirecek bir proje


KARABÜK (A.A) - AK Parti Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin, Filyos Liman Projesi bölgemizi, ülkemizi, hatta tüm Karadenizi yakından ilgilendirecek bir proje dedi.
     Şahin, gazetecilere yaptığı açıklamada, Filyos Liman Projesi hakkında yaşanan gecikmelerden dolayı Karabük Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Pehlivan Baylanın kendilerini suçladığını üzüntüyle öğrendiğini, gerçekleri bildiği halde böyle konuşmasına anlam veremediğini söyledi.
     Proje hakkında ilgili bakanla birçok kez görüştüklerini anlatan Şahin, şunları kaydetti:
     Bölgenin imar planıyla ilgili ilanlar daha yeni askıdan indi. Konuyla ilgili Zonguldak Valisi ile görüşeli henüz iki gün oldu. Diğer yandan DLH Genel Müdürümüz Metin Beyle görüştüm. Metin Bey arkadaşlarıyla birlikte ihale işlemlerini başlattı ve gerekli evrakları hazırlıyorlar. Bu öyle hemen olacak sıradan bir proje değil, Filyos Liman Projesi bölgemizi, ülkemizi, hatta tüm Karadenizi yakından ilgilendirecek bir proje. Diğer konularımızı olduğu gibi bu konuyu da yakından ve ciddi şekilde takip ediyoruz.
    
     Muhabir: Ahmet Özler
     Yayıncı: Nurhan Çorlu
<< Önceki Haber AK Parti Karabük Milletvekili Şahin: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER