AK Parti İzmir Milletvekili Sait, öğrencilerle

AK Parti İzmir Milletvekili Sait, öğrencilerle bir araya geldi


İZMİR (A.A) - AK Parti İzmir Milletvekili Rifat Sait, İzmir Kız Lisesinde öğrencilere Hayata Hazırlanma ve Girişimcilik konulu sunum yaptı.
     Lise Müdürü Hasan Basri Karaoğlu tarafından karşılanan Saitin öğrencilerle sohbet ettiği, onların katılımıyla küçük canlandırmalar ve oyunlar yaptırdığı etkinlik, salondakilerin keyifli dakikalar geçirmesini sağladı.
     Sahneye davet ettiği iki öğrenciden birinin gözlerini kapatarak kendini yere bırakmasını, diğer öğrencinin de arkadaşını düşmeden yakalamasını isteyen Sait, İş hayatı da böyledir, birlikte çalıştığınız kişilere mutlaka güvenmek zorundasınız. İş hayatı futbola benzer, bir takım oyunudur, takım oyunu oynamak önemlidir, gol krallarına değil, takım oyuncularına ihtiyaç vardır dedi.
     İş görüşmeleri ve çalışma hayatında beden dilinin kullanımının önemine de değinen Sait, gönüllü öğrencilerle el sıkışmadan mülakata kadar çeşitli durumlarda beden dillerini nasıl kullanacaklarına ilişkin çeşitli canlandırmalar yaptı.
     Öğrencilere en az bir derneğe üye olup aktif çalışmaları, fırsat buldukları AB projelerinde görev almalarını tavsiye eden Sait, bu tür etkinliklerin kişinin medeni cesaretini ve sosyalleşmesini artırdığını kaydetti.
     Sait, etkinlikler için gönüllü olan öğrencilere, medeni cesaretleri nedeniyle çeşitli hediyeler verdi.
    
     Muhabir: Senem Yazıcı
     Yayıncı: Ramazan Ercan
<< Önceki Haber AK Parti İzmir Milletvekili Sait, öğrencilerle Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER