AK Parti ile eski Has Parti

AK Parti ile eski Has Parti teşkilatları tanıştı -AK Parti İl Başkanı Sorgun: Allahın izni ile o kadar büyük bir gönlümüz var ki, sadece HAS Parti değil; herkese gönlümüzde yer var -AK Parti Genel Merkez Karar Yönetim Kurulu Yede


KONYA (A.A) - AK Parti Konya İl Teşkilatı, eski HAS Parti Konya Eski İl Teşkilatı ile tanışma programında bir araya geldi.
     Merkez Bera Otelde düzenlenen programa AK Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun, AK Parti Genel Merkez Karar Yönetim Kurulu Yedek Üyesi Veli Tolu, AK Parti Konya Milletvekilleri Prof. Dr. Cem Zorlu, Prof. Dr. İlhan Yerlikaya ve Hüseyin Üzülmez ile Konya İl Genel Meclisi Başkanı Ali Selvi, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyeleri, İl Kadın ve Gençlik Kolları Başkan ve Yönetimleri ile Eski Has Parti Konya İl ve İlçe Yönetimleri katıldı.
     Sorgun, konuşmasına, Kardeşlerimizi tekrar aramızda görmekten büyük mutluluk duyuyoruz diyerek başladı.
     Bu ortamı sağlayan Başbakan ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Prof. Dr. Numan Kurtulmuşa teşekkür eden Sorgun, Eski dostları yeniden bir arada görmek, bizler için tarif edilmez bir mutluluk ve gurur vesilesidir. Bizim konjonktürel ağırlıklarımız önemli değil. Önemli olan özgül ağırlığımız, gönlümüz, sevgimiz. Allahın izni ile o kadar büyük bir gönlümüz var ki, sadece HAS Parti değil; herkese gönlümüzde yer var. Biz, aynı kaynaktan beslenen ancak farklı yollardan aynı hedefe giden bir akarsuyuz diye konuştu.
     AK Parti Genel Merkez Karar Yönetim Kurulu Yedek Üyesi Veli Tolu ise güçlü Türkiye için güçlü ekip ve birlik mesajları verdi.
     Programı düzenleyen İl Teşkilatına teşekkür eden Tolu, salonda bulunan herkesin ülkenin geleceğine dair aynı duygu ve kaygıyı taşıdığını dile getirdi.
     Tolu, şunları kaydetti:
     Bugün bu salonda ulu bir çınarın dalların kavuşmasına şahitlik ediyoruz. Bu salonda aynı duyguları olan aynı bilinçte ve ülkesinin aydınlık geleceğe kavuşması için çaba gösteren insanlar var. Şimdi birlik zamanı, bütünleşme ve kardeşlik zamanı. Zira bölgemize baktığımızda İslam ülkelerinin tamamının gözü üzerimizde. Çünkü bölgedeki hiçbir ülkenin siyasi ve demokrasi algısı bizim kadar gelişmiş değil. Bu nedenle eğer bölgede huzur ve sükunetin sağlanmasını istiyorsak bizlerin çok daha güçlü ve birlik içinde olmamız gerekiyor. Daha güçlü bir Türkiye için birlikteyiz. Bizler de bu kaygıları ve bu idealleri taşıdığımız için bugün AK Partimizin bu büyük yürüyüşüne katılmış bulunuyoruz.
    
     Yayıncı: Murat Aslan
<< Önceki Haber AK Parti ile eski Has Parti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER