AK Parti İl Başkanlığından iftar organizasyonu

AK Parti İl Başkanlığından iftar organizasyonu -TBMM KİT Komisyonu Başkanı ve AK Parti Bilecik Milletvekili Poyraz: -Halka ve Hakka hesap verme şuurundan asla uzaklaşmadan görevimizi yerine getireceğiz


BİLECİK (A.A) - TBMM Kamu İktisadi Teşebbüsleri (KİT) Komisyonu Başkanı ve AK Parti Bilecik Milletvekili Fahrettin Poyraz, halka ve Hakka hesap verme şuurundan asla uzaklaşmadan görevlerini yerine getireceklerini söyledi.
     Poyraz, AK Partinin kuruluş yıl dönümü dolayısıyla verilen iftar yemeğine katıldı. Türkiyede yapılan hizmetlerin milletin sayesinde yapıldığını belirten Poyraz, parti olarak temiz kalmak, temiz iş yapmak, milletin emanetini teslim aldıkları temizlikte tekrar millete iade etme mecburiyetinde olduklarını vurguladı.
     Poyraz, Milletin verdiği iktidar sorumluluğunu yerine getirirken bir hesap verme gününün olduğunu asla unutmamamız gerekir. Halka ve Hakka hesap verme şuurundan asla uzaklaşmadan görevimizi yerine getireceğiz dedi.
     AK Parti İl Başkanı Ramazan Kurtulmuş ise partiye emeği geçen herkesi minnetle andıklarını belirterek, AK Partinin Bilecik için çok şey yaptığını ve bundan sonra da milletin desteği sürdükçe hizmet etmeye devam edeceğini ifade etti.
    
     Muhabir: Mehmet Candikmen
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber AK Parti İl Başkanlığından iftar organizasyonu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER