AK Parti İl Başkanı Yalçın:

AK Parti İl Başkanı Yalçın: -İnsanları yüksek katlı binalara koyup, burada oturun dememeliyiz


BURSA (A.A) - AK Parti İl Başkanı Sedat Yalçın, İnsanları yüksek katlı binalara koyup burada oturun dememeliyiz. Kentsel dönüşüm bu değil. İnsanların mahallerindeki yaşam tarzını bozmadan bu dönüşümü gerçekleştirmeliyiz dedi.
     AK Parti İl Başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, Yalçın, AK Parti Yıldırım İlçe Başkanı Hüdayi Yazıcı ve beraberindekilerle, Yıldırımdaki mahalle başkanlarıyla toplantı yaptı.
     Yiğitler Mahallesi Cami Lokalinde gerçekleştirilen toplantıya 15 mahalle başkanı ve mahalle yöneticileri katıldı.
     Yalçın, toplantıda, kentsel dönüşüm esasının, vatandaşların gönüllü olmasına dayandığını ve insan yaşamının her şeyden önemli olduğunu ifade ederek, Kentsel dönüşümü gerçekleştirirken mahallelerin soysal yapılarını bozmamalıyız. İnsanları yüksek katlı binalara koyup burada oturun dememeliyiz. Kentsel dönüşüm bu değil. Mahallerdeki yaşam tarzını bozmadan bu dönüşümü gerçekleştirmeliyiz diye konuştu.
     Yalçın, 2014te yapılacak yerel seçimlere de dikkati çekerek, Seçimlerin 6 ay erkene alınması gündemde. AK Parti Bursa İl Teşkilatı olarak bizler de çok çalışarak bu seçimlerde 17 ilçe ve büyükşehir belediyesinde partimizin bayrağını dalgalandırmayı hedefliyoruz ifadelerini kullandı.
    
     Muhabir: Büşra Nur Özcan
     Yayıncı: Zafer Akpınar
<< Önceki Haber AK Parti İl Başkanı Yalçın: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER