AK Parti İl Başkanı Köse:

AK Parti İl Başkanı Köse: -AK Parti teşkilatları olarak sürekli vatandaşımız ile birlikteyiz. Muhalefet partileri gibi millete rağmen değil, vatandaşımıza hizmet için çalışıyoruz


ANTALYA (A.A) - AK Parti İl Başkanı Mustafa Köse, AK Parti teşkilatları olarak sürekli vatandaşımız ile birlikteyiz. Muhalefet partileri gibi millete rağmen değil, vatandaşımıza hizmet için çalışıyoruz dedi.
     İl Başkanı Mustafa Köse, yaz dönemi çalışma programını belirlemek amacıyla 19 ilçe başkanı ve milletvekilleriyle toplantı yaptı. İl başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda konuşan Köse, yaz programları ile her milletvekilinin bütün ilçeleri ziyaret edip, vatandaşlarla bir araya geleceğini söyledi.
     Milletvekilleri ve teşkilat mensuplarıyla ilçe, belde, köy ve yaylalarda vatandaşları ziyaret edeceklerini anlatan Köse, şöyle konuştu:
     Çalmadık kapı bırakmayacağız. Hükümetimizin yaptıklarını anlatıp, varsa vatandaşımızın derdini, problemlerini dinleyeceğiz, çözümünü üreteceğiz. Biz AK Parti teşkilatları olarak sürekli vatandaşımız ile birlikteyiz. Muhalefet partileri gibi millete rağmen değil, vatandaşımıza hizmet için çalışıyoruz. Muhalefet partileri gibi vatandaşa başka şey anlatıp, mecliste başka şeyler yapmıyoruz.
     Toplantıya, Antalya milletvekilleri Mevlüt Çavuşoğlu, Menderes Türel, Hüseyin Samani, Gökçen Özdoğan Enç, Teşkilat Başkanı Ali Çetin, İl Sekreteri Kadir Sarıcalar, Kadın Kolları İl Başkanı Nezihe Yoldan Tezcan, Gençlik Kolları Başkanı Hasan Bozdemir ve ilçe başkanları katıldı.
    
     Yayıncı: Güç Gönel
<< Önceki Haber AK Parti İl Başkanı Köse: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER