AK Parti İl Başkanı Dengiz, terör

AK Parti İl Başkanı Dengiz, terör saldırısını kınadı


KAYSERİ (A.A) - AK Parti Kayseri İl Başkanı Ömer Dengiz, Hakkarinin Dağlıca bölgesinde meydana gelen hain terör saldırısını kınayarak, şehit askerlerin ailelerine başsağlığı diledi.
     Dengiz, terör sorununun çözümü için büyük gayretlerin olduğu bir dönemde, terör örgütünün bu tür saldırılara devam ettiğine dikkat çekerek, Terör örgütü mensuplarının ve yandaşlarının çözüm istemediği çok açık. Ama biz bu meseleyi çözmede sonuna kadar kararlıyız dedi.
     Bölücü terör örgütünün saldırısı sonucu 8 askerimizin şehit olduğunu, 16 askerimizin de yaralandığını hatırlatan Dengiz, şunları söyledi:
     Şehit olan güvenlik güçlerimize Allahtan rahmet, ailelerine ve Türk halkına sabır diliyorum. Bu saldırılar hepimizin yüreğini yangın yerine çevirmekte. Ancak hiç bir şey bizim terörle mücadele azmimizi olumsuz etkilemeyecektir. Terörle mücadele etmekten başka seçeneğimiz ve düşüncemiz yoktur.
     İnşallah bu süreç sonunda sabrımızın karşılığını elde edeceğiz. Vatanımızın ve milletimizin bekası için gözlerini kırpmadan canlarını feda eden tüm şehitlerimize Allahtan rahmet, yaralılara acil şifalar ve sağduyuyu hiçbir zaman elden bırakmayan yüce milletimize sabrı cemil diliyoruz.
    
     Muhabir: Sercan Küçükşahin
     Yayıncı: İsmail İçer
<< Önceki Haber AK Parti İl Başkanı Dengiz, terör Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER