AK Parti İl Başkan Yardımcısı Şeker:

AK Parti İl Başkan Yardımcısı Şeker: -AK Partinin siyasi kavgalarda işi olmaz, kavgacı ruhlarla işi olur


MERSİN (A.A) - AK Parti Mersin İl Başkan Yardımcısı Hidayet Şeker, AK Partinin siyasi kavgalarla işi olmaz kavgacı ruhlarla işi olur dedi.
     Şeker, yaptığı yazılı açıklamada, AK Partinin kurulduğu günden bugüne seviyeli, dürüst, ilkeli bir siyaset yapma hedefini taşıdığını ifade etti.
     AK Partiyi siyasi kavgaların içine çekmeye çalışanların bulunduğunu belirten Şeker, şöyle devam etti:
     Partimiz bunlara da asla uymayacak, dik duruşundan da asla vazgeçmeyecektir. AK Partinin siyasi kavgalarda işi olmaz kavgacı ruhlarla işi olur. Mersin Büyükşehir Belediyesi 3 dönemdir aynı parti ve kişi tarafından yönetilmektedir. Mersin halkının oyları ile göreve gelen büyükşehir belediye başkanının şahsıyla alakalı asla bir yanlış ifademiz söz konusu değildir. AK Parti misyonu gereği muhalif de olsa seçilmiş bir şahsa asla haksız ithamlar ve iftiralar atarak onu yıpratmak tarzımız olmamıştır. AK Parti, Mersin Büyükşehir Belediyesi Başkanı Macit Özcanı oyları ile göreve getirmiş vatandaşlarımızın oylarını alarak Mersin Büyükşehir Belediyesini AK belediyecilikle buluşturma hedefi içerisindedir.
     AK Partinin ülkede her 2 kişiden 1inin oyunu almış merkez bir parti konumuna geldiğini dile getiren Şeker açıklamasında, Oylarına talip olduğumuz insanların vermiş olduğu karar doğrultusunda görev yapan bir belediye başkanının eksikliğini beceriksizliğini Mersine layıkıyla hizmet edemediğini söylememiz, ifade etmemiz oy veren insanlara saygısızlık manasına gelmez. Zira Sayın Büyükşehir Belediyesi Başkanı Macit Özcana oy verenler bugün oy verdiklerine bin pişmandır. Tamamıyla ideolojik bir baskı yaparak insanlara AK Partiyi yanlış tanıtan zihniyet bu sefer başarılı olamayacaktır ifadelerini kullandı.
     Şeker, Büyükşehir Belediye Başkanı Özcanın Akdeniz Oyunları ile ilgili olarak açıklamalarını da eleştirdi.
    
     Muhabir: Mustafa Çiftçi
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber AK Parti İl Başkan Yardımcısı Şeker: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER