AK Parti Gümüşhane Milletvekili Aydın:

AK Parti Gümüşhane Milletvekili Aydın: Gümüşhanenin 30-50 yıl sonrasını bugünden planlıyoruz


GÜMÜŞHANE (A.A) - AK Parti Gümüşhane Milletvekili Kemalettin Aydın, Gümüşhanenin 30-50 yıl sonrasını bugünden planladıklarını bildirdi.
     Aydın, yaptığı yazılı açıklamada, Ramazan ayı süresince seçim bölgesi olan Gümüşhanede bulunacağını belirtti.
     Gümüşhane, ilçeler, beldeler ve köylere AK Parti iktidarları ile tarihi ödenekler gönderildiğini ifade eden Aydın, şöyle devam etti:
     Gümüşhanenin bugünden AK yılları şekilleniyor. 30-50 yıl sonrasını bugünden planlıyoruz. Yeni nesillere refahı daha yüksek bir Gümüşhane bırakmak için istişare çok önemli. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da bir ve beraberliğimiz artarak devam edecektir.
     Vatandaşların hayır duasını almak için her kapıya gidilmesi, mazlumun, garibin, zorda olanın yanında bulunulması, dertlilerin derdine ortak olunması, hiçbir zaman çalışmaktan yorgunluk duyulmaması gerektiğini belirten Aydın, şunları kaydetti:
     Bu ülkenin özlemlerini dindiren AK kadrolarda görev ve sorumluluk almak gurur vericidir. Başbakanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğanın teşkilatlara çok büyük önem verdiğini, ürettiği politikaların tüm dünya ülkelerine örnek olduğunu, Türkiyedeki AK Parti teşkilatlanmasının dünyada eşine zor rastlanır bir gönül bağı ile her geçen gün büyümekte olduğunu hep birlikte görmekteyiz. Bu nedenle durmadan çalışmalarımızı sürdüreceğiz.
    
     Muhabir: İbrahim Özdemir
     Yayıncı: Asena Akçay
<< Önceki Haber AK Parti Gümüşhane Milletvekili Aydın: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER